Epson projektor ajándék Xboxszal

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. november 14. 21:14
Az Epson az új EMP-52 típusjelű, többféle szórakozási eszközhöz használható kivetítőjét (Multitainment-Projektor) a Mircrosoft Xbox játékkonzolával együtt kínálja a vásárlók számára.
Aki november 1. és december 31. között vásárolja meg az Epson új projektorát, ráadásként ingyen megkapja a Microsoft Xboxát és a "Project Gotham Racing“ c. játékot. Az Epson EMP-52 egységcsomag 1999 eurós áron kerül a boltokba.

Az EMP-52 modell egy 1200 ANSI-lumen fényerősségű és 800x600 pixeles, SVGA-felbontású, hordozható, 2,9 kilogrammos kivetítő, amely a VGA-tól az XGA-ig bármilyen bemeneti jel megjelenítésére is képes. A függőleges torzítások képi ellensúlyozásához az EMP-52 digitális trapézkorrektúrát használ (Keystone). A kivetített kép +/- 15 fokos szögben gombnyomással korrigálható. Az új kivetítő 0,5 coll méretű, poliszilícium-TFT-aktívmátrixos LCD-kkel dolgozik, kontrasztaránya pedig 400:1.

Az új projektorban az Epson ColorReality technológiája került alkalmazásra, amely támogatja a Microsofttal együttműködésben fejlesztett az sRGB-üzemmódot is. Az Epson EMP-52 ráadásul olyan lehetőséget is kínál a felhasználóknak, amely szerint hat különböző kivetítési üzemmód közül választhatnak: az sRGB-üzemmód mellett a "Normal“ (normál - fény-/színkiegyenlítés), a "Presentation“ (bemutató - lágyabb színek a sötét helyiségekben), a "Meeting“ (megbeszélés - nagy kontraszt szövegek és diagramok megjelenítéséhez), a "Theatre“ (színház - Video/DVD) és a "Games“ (játékok) üzemmódok szabadon választhatók.

A készülék legtöbb funkcióját közvetlenül a kártyaméretű, kompakt távirányítón keresztül is működésbe hozhatjuk. A készülék gond nélkül csatlakoztatható DVD-lejátszóhoz, videóhoz, számítógéphez, digitális kamerához, játékkonzolhoz vagy hifi berendezéshez is.

Kulcsszavak: Xbox Epson projektor

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50