Miniszteri elismerés az Egyszervolt.hu gyermekportálnak

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. november 18. 17:14
A gyermek-, ifjúsági és sportminiszter Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott az Egyszervolt.hu gyermekportálnak. A díjat Pintér Róbert, a Color Plus Multimédia Stúdió ügyvezetője vette át a tárca miniszterétől.
"Az internetes honlap megálmodói és megalkotói gyermekeikért felelősséget érző szülők, akik Móra Ferenc, Lázár Ervin halhatatlan műveit az internet segítségével hozzák közelebb gyermekeinkhez. A hagyományos értékek, gyermekversek, dalok és az információs technológia, az internet sajátos világának egymást erősítő különleges ötvözete jött létre az Egyszervolt.hu gyermekportál megszületésével" - áll a minisztérium sajtóközleményében.

A gyermek-, ifjúsági és sportminiszter Miniszteri Elismerő Oklevelét azon személyek részére alapította, akik példamutató, kiemelkedő tevékenységükkel elősegítik a gyermekek és fiatalok érvényesülését, a gyermek- és ifjúsági korosztályok élethelyzetének jobbítását, az ifjúság egészséges életmódra nevelését, a kábítószerek és a szenvedélybetegségek elleni küzdelem eredményességét, a magyar sport általános előmozdítását, valamint a fogyatékosok helyzetét.

Az Egyszervolt.hu gyermekportál 2002. januárjában kezdte meg működését, és az első fél évében közel 200 000 látogatót fogadott, illetve több mint 1 500 000 találatot mért az oldalain, amely egy gyermekeknek szóló tematikus site-tól igen kiemelkedő. A portál kínálata is hétről hétre bővül, egyedülálló kulturális programajánlója már közel 170 intézmény programját kínálja a látogatóknak.

Kulcsszavak: ISM website Color Plus

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50