archicentrum - Tervezőknek betervezendő

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. november 27. 08:51
2002. december másodikán közel egy éves előkészítő munkát követően indul el az archicentrum nevű internetes oldal, mely a www.archicentrum.hu címen érhető el. A honlap különleges adatbázisának, egyedülálló szolgáltatásainak köszönhetően fontos segítség lehet az építőiparral foglalkozó szakemberek munkájában.
Az archicentrum különleges adatbázisaival időt és pénzt spórolhat meg a felhasználója, hiszen a hagyományos, gyakran lassú, nehézkes és időigényes CD-rendeléssel, vagy prospektus-gyűjtögetéssel szemben itt folyamatosan, gyorsan, és egyszerűen, közvetlenül a gyártótól, illetve a forgalmazótól kaphat aktuális és hiteles információkat.

Az oldalon a cégek legfrissebb termék- és mérnöktámogatási anyagai és prospektusai, valamint speciálisan a célcsoportnak szánt adatok mellett megtalálhatók rajta árlisták, forgalmazói listák, hatóságokról szóló információk, jogszabályokkal, előírásokkal és szabványokkal kapcsolatos tudnivalók. De nem utolsó sorban fellelhetők még a honlapon pályázati kiírások, hasznos linkek gyűjteménye, valamint szakmai fórum is, melyen véleménykifejtés és tapasztalatcsere egyaránt lehetséges, továbbá konkrét kérdéseket is feltehetnek az oldallal, vagy az ott szereplő cégekkel és termékeikkel kapcsolatban, melyre a honlap működtetőinek közreműködésével kaphatnak választ az illetékesektől.

Néhány speciális szolgáltatás, mérnöki segédletek, melyek megtalálhatók az archicentrum oldalain: CAD csomópontok, CAD elemtár, GDL objektumok, termékadatlapok, letölthető tervezési és anyagkiíró segédprogramok, alkalmazási és beépítési útmutatók, textúrák, referenciaképek, prospektusok, árlista és forgalmazói lista, céges szakmai fórumok, kapcsolatfelvétel lehetősége a cégekkel, hagyományos illetve az elektronikus úton...

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50