ERP és e-business: egy erős csapat

, 2002. december 7. 16:28
"Zseniálisan egyszerű" - mondja az ABAS Software AG szlogenje, amikor a több mint 20 éve folyamatos fejlesztés alatt álló ERP-rendszeréről beszél. Valóban, a piaci visszajelzések igazolni látszanak a fenti állítást.
Közel 1300 installáció világszerte, a referenciák között pedig termelő-, kereskedő- és szolgáltatóvállalatok egyaránt megtalálhatók. Ráadásul egy 2002-es német ERP-piaci tanulmány szerint az 50 főnél többet foglalkoztató vállalatok megkeresése alapján az abas Business Software került az első helyre.

Az abas ERP-rendszer segítségével optimalizálhatók az üzleti folyamatok a beszerzéstől az értékesítésig - a gyártási folyamatokban, az anyag-, a határidő-, valamint a kapacitástervezésben, a pénzügyi-számviteli folyamatokban és a kontrollingban egyaránt. Használatával az integrált e-business megoldások új dimenziója nyílik meg. Az abas Business Software világos felépítésű, jó megvalósítási stratégiákkal rendelkezik, s egyszerűen és gyorsan lehet a már meglévő vállalati környezetbe integrálni, ráadásul az egyedi igények egyszerűen megvalósíthatók benne. Az abas Business Software Linux, Unix és Windows alatt is fut. A rendszeres szoftverfrissítések garantálják, hogy az alkalmazás folyamatosan megfeleljen a piac követelményeinek. A felhasználók is minden alkalommal részesei ennek a folyamatnak, amikor új verzióra frissítenek. A frissítés előtti szoftvermódosítások pedig továbbra is szerves részét képezik a programnak. Ilyen új eszköz például a Corridor Controlling, amellyel a közepes méretű vállalatok a múltbeli történéseket és a jövőbeli tendenciákat egyaránt kiértékelhetik.

Magyarországon az abas már több mint hat éve jelen van. Az elmúlt három esztendőben az ABAS magyar szoftverpartnere, az InterJNet Számítástechnikai Kft. munkájának köszönhetően a hazai vállalatok egyre szélesebb köre élvezi az abas Business Software által nyújtott előnyöket. Próbálja ki Ön is! Bővebb információ: www.abas.hu, www.abas.de.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50