Westel Zenefutár az ünnepekre

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. december 10. 13:20
Az ünnepek közeledtével népszerű lehet a Westel legújabb, Zenefutár nevű interaktív szolgáltatása, amelynek segítségével 06-30-as mobilról zenés jókívánság, üdvözlet vagy csengőhang - így akár “hangos karácsonyi üdvözlőlap" - küldhető bármely más mobil- vagy vezetékes hálózatba.
A Westel speciális, zenés interaktív telefonos szolgáltatása a társaság havidíjas és Domino ügyfelei számára egyaránt lehetővé teszi, hogy zenét, csengőhangot vagy tréfás üdvözlő szöveget küldjenek bármely más hálózat előfizetőinek. A Zenefutár minden hálózatból elérhető és meghallgatható, zenét, csengőhangot vagy hangposta-bevezetőt küldeni azonban kizárólag westeles mobilról lehet.

A Comverse platformon működő alkalmazással a személyes jókívánság vagy üdvözlet mellé a bőséges kínálatból az adott alkalomhoz illő zene választható. A Westel Zenefutár-rendszerben egyrészt zenei stílus (Top 10, Rock&Roll, Pop&Rock, Latin, Jazz), esemény (pl. gratulációk, születésnapi, névnapi, házasságkötési üdvözletek), illetve ünnepekhez kapcsolódó dalok (karácsony, újév, később Valentin-nap, húsvét, anyák napja stb.) szerint 5-5 fő kategória található. A fő kategóriákon belüli alkategóriák mindegyikében 6-10, külföldi és magyar zeneszám közül lehet választani; a zeneszámokat a Westel partnere, a BMC havi rendszerességgel frissíti.

Valamennyi, a rendszerben megtalálható zenének fellelhető a csengőhangváltozata, valamint a későbbiekben külön csengőhang-kategóriák is megjelennek majd. A tréfás hangposta üdvözlő szövegekből szintén kategóriánként lehet választani.

A Zenefutár telefonszámának - 06-30/80-40-000 - felhívása az adott díjcsomag díjazása szerinti normál tarifával hívható, a zene, csengőhang és a tréfás üzenetküldés eseménydíjas, nettó 240 Ft elküldött és sikeresen kézbesített üzenetenként.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09