85 ezer játékost vonzott a Startlap Labirintusa

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. december 17. 10:18
Rekord részvétellel zárult a Startlap (www.startlap.hu) öt héten át tartó online játéka, a Labirintus2 (www.startlaplabirintus.hu). A magas részvételi számhoz a játék nagy volumenű offline és online beharangozó kampány, valamint a több ezer értékes nyeremény is hozzájárult.
A Startlap idén tavasszal indította az első Startlap Labirintust, melyen már akkor 46 ezren vettek részt. A játékkal a szerkesztőség a lap.hu oldalak népszerűségét szerette volna növelni. A résztvevőknek az 1200 lap.hu oldalon kellett megkeresniük számos képrészletet, melyeket összerakva nevezhettek az értékes nyereményekért. A játék során több mint 20%-kal növekedett a Startlap látogatottsága, melyet a játék öt hete után meg is sikerült tartani. A magas részvételi számhoz a játék nagy volumenű beharangozó kampánya, valamint a több mint ezer darab értékes heti nyeremény, és a fődíj, a 2,5 milliós Sony házimozirendszer is hozzájárult.

A Startlap Labirintus2 játékot erőteljes offline beharangozó kampány kísérte. A nyomtatott sajtóban futó kampánnyal a játék ideje alatt kb. 5 millió magazinolvasót értek el. A Startlap Labirintus2-nek köszönhetően a Startlap megerősítette nyitóoldali elsőségét, és összlátogatottság szerinti második helyét, melyet a Szonda Ipsos által készített Magyar Online Monitor 2002. III. negyedéves eredményei is alátámasztanak. A legfrissebb adatok szerint a vezető portálok látogatottsága az előző negyedévhez képest 10 %-kal növekedett.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50