Több, mint 7 milliárdos forgalommal zárta az évet a Marketline

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. január 7. 11:09
2002-ben több, mint 7 milliárd forint értékű lebonyolított forgalom, 850 regisztrált vállalat, 330 lefutott aukció és számos sikeres projekt áll referenciaként a Marketline beszerzési megoldásai mögött.
2002-ben a Marketline partnerei beszerzési aukcióikon átlagosan 15%-os megtakarítást, eladási aukcióikon pedig 20-30%-os árelőnyt értek el. Központi katalógusukból már közel 20.000 termék és szolgáltatás közül választhatnak az érdeklődők. A társaság továbbra is szélesíti és erősíti partnerkapcsolatait, miközben alapszolgáltatásaikat számos értéknövelt szolgáltatással, valamint tanácsadói tevékenységgel egészítette ki. A társaság kiemelt ügyfelei között üdvözölheti a magyar gazdasági élet több meghatározó szereplőjét (Westel, Matáv, Nokia, Malév, MOL, Citibank, Siemens, Alcoa, BAT, Stollwerck, OTP, Minolta, ELMŰ), valamint számos külföldi társaságot is (Slovnaft, Bizmarket, Postbus, Zielpunkt).

A kedvező piaci fogadtatás, az ígéretes jövőkép eredményeként a Marketline, mint a magyarországi vállalatközi elektronikus kereskedelemben élenjáró piactér a közép európai térségben működő piacterekkel történő hosszú távú együttműködést tűzte ki célul. 2002-ben regionális együttműködési megállapodást írt alá 3 közép-európai elektronikus piactérrel (lengyel, cseh, osztrák), valamint a francia Avisium-al. Az együttműködési modell eredményeként lehetővé vált a marketing és kereskedelmi tapasztalatok valamint a technológiai know-how megosztása mellett az egyes regionális piacokon működő elektronikus piacterek üzleti lehetőségeinek egyesítése, ezáltal az elsősorban európai központú multinacionális ügyfelek igényeinek magas színvonalú kielégítése. E törekvés jegyében a Marketline által kifejlesztett és működtetett on-line aukciós rendszer már több nyelven is elérhető az ügyfelek számára.

Az alapszolgáltatásokon felül, 2002-ben számos olyan új, értéknövelt szolgáltatás került bevezetésre, mely további előnyöket nyújt a rendszer felhasználói számára. Ezek közé tartozik a piactéren realizálható megtakarítási potenciál előrejelzését segítő beszerzési portfolió átvilágítás, valamint a vállalatok üzleti partnereinek, versenytársainak pénzügyi, likviditási és gazdasági helyzetének elemzésére szolgáló on-line céginformáció és cégminősítő szolgáltatás is.

A társaság megújította internetes portálját és bevezetésre került on-line aukciós szolgáltatásuk legfrisebb, 3.0 verziója, mely sokoldalú, felhasználóbarát és rugalmas kezelői felületének megőrzése mellett új, ügyféligények alapján továbbfejlesztett, bővített funkciókkal áll partnereik rendelkezésére. A vállalat 2003-as üzleti terve további értéknövelt szolgáltatások bevezetése mellett, az alapszolgáltatások forgalmának erőteljes felfuttatását tűzte ki célul.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50