Csoportos SMS a Vodafone-nál

Szalay Dániel, 2003. január 24. 18:55
A Vodafone "körSMS" néven új szolgáltatását indított, mely lényege, hogy lehetőség nyílik, hogy egyetlen SMS-t több mobiltelefonos címzett is megkapjon. Az új szolgáltatás azok dolgát könnyíti meg, akik sűrűn küldenek több címzettnek SMS-eket.
A csoportos SMS leegyszerűsíti az azonos szövegű üzenetek küldését, így időt takarít meg a felhasználók számára, hiszen nem kell SMS-eiket egyesével elküldenie a baráti körnek vagy az üzleti partnereknek.

A Vodafone sajtókapcsolatokért felelős munkatársa, Pál Beáta szerint az SMS-küldés még mindig növekvő és rendkívül népszerű kommunikációs eszköz, aminek vannak még kihasználatlan lehetőségei. Összejövetelek szervezésénél vagy bármilyen közérdekű üzenet eljuttatásának érvelése szerint kiváló módja a csoportos SMS küldés.

A körSMS szolgáltatás a Vodafone minden ügyfele számára elérhető, amihez csupán egy ingyenes regisztrációra van szükség, melyet egyszerűen, a 06-70-7000701-es számra küldött "#reg korsms" tartalmú SMS küldésével lehet elvégezni. A felhasználók egyéni címlistát és abból csoportokat képezhetnek, méghozzá akár többet is. Csoportos SMS-üzeneteiket az önmaguk által létrehozott, kezelt és adminisztrált csoportok számára küldhetik el. Csoportjaik szerkesztését - létrehozását, bővítését, szűkítését - SMS-ben küldött parancsokkal és webes felületről végezhetik el.

A csoportos üzenetek indítását kezdeményezhetik a rendszer központi számára küldött SMS üzenettel, vagy saját személyi számítógépükről a böngészőprogrammal behívott webes kezelőfelületről is. A vállalati ügyfelek számára ezen felül - külön szerződés alapján - további lehetőségek is vannak, melyekkel saját belső vállalati körSMS listák hozhatóak létre, valamint szabályozhatóak a dolgozók körSMS küldési jogkörei is. A körSMS a vállalatok számára rendezvények meghirdetésében, direkt marketing eszközként, valamint a belső kommunikáció felgyorsításában is segíthet.

A Vodafone előfizetői a 06/70 700-0701-es számon regisztrálhatnak az új szolgáltatásra. internet segítségével a https://korsms.vodafone.hu weboldalon érhető el a lehetőség.

A rádiótelefon-szolgáltató tájékoztatása szerint az új szolgáltatás technikai hátterének kifejlesztését a Fornax Rt. végezte el. A körSMS-el küldött üzenetek üzenetenkénti ára megegyezik a tarifacsomag szerinti SMS-tarifával.

Kulcsszavak: Vodafone-hu +fohir SMS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50