MagyarOffice-licencek a Lions számára

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. január 28. 18:51
A Multiráció Kft. a MagyarOffice 1.0 Alap nevű irodai csomagjának 2-2 licencét ajánlotta fel a Lions Klubok Magyarországi Szövetségének budapesti kormányzósága, illetve az 57 helyi klubja számára. A csomagokat dr. Kutsch Zoltán, a Lions magyarországi kormányzója vette át az országos jótékonysági bál keretében.
A Lions Klubok a világ valamennyi táján a Lions célkitűzéseinek megfelelően nagyszámú jószolgálati, jótékonysági programot valósítanak meg. Ezekben rész vesz a Magyarországi Lions Klubok Szövetsége is. A legfontosabb területeken szervezett, központilag segített tevékenységek folynak. 2003. január 25-én került sor a hagyományos Lions országos jótékonysági bálra a Hotel Heliában a Klauzál Lions Club szervezésében. A részvételi díjakból befolyt összegeket ezúttal két nevesített célra fordították: a Debreceni Lions Szemészeti Klinika rendelőintézete műszerparkjának bővítésére, illetve a mozgássérültek életkörülményeit javító lejtőprogram folytatására. A bál fővédnökei Csehák Judit miniszter asszony (Egészségügyi, Szociális és Családügyi Minisztérium) és Szekeres Pál helyettes államtitkár (Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium) voltak.

A MultiRáció Kft. A Lions célkitűzéseivel egyetértve és tevékenységének nagyra becsülése jeleként döntött úgy, hogy a magyarországi szervezet működését a maga eszközeivel támogatja: MagyarOffice 1.0 Alap nevű irodai csomagjának 2-2 licencét ajánlotta fel a Lions Klubok Magyarországi Szövetségének budapesti kormányzósága, illetve az 57 helyi klubja számára. A csomagokat dr. Kutsch Zoltán, a Lions magyarországi kormányzója vette át, aki elmondta, hogy a több mint 1 millió forint értékű felajánlás jelentős segítséget nyújt a Lions Klubok irodai munkájának és internetes kommunikációjának szervezésében.

Kulcsszavak: adomány Multiráció

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05