Mobilkommunikációs fejlesztés Reutersnél

Kollár Csaba, 2003. január 29. 20:39
A 3 UK nevű angliai cég bejelentette, hogy megállapodást kötött a Reuters-szel, melynek nevét szinte mindenki ismeri hírszolgáltatásai révén. A megállapodás értelmében a 3 UK ügyfelei hozzáférést kapnak a legfrissebb hírekhez, hírarchívumokhoz, vállalati és piaci információkhoz, illetve befektetői és tőzsdei adatokhoz.
A szolgáltatásra jellemző, hogy a felhasználók azonnal értesülhetnek az említett hírekről, és ez a valós idejű hozzáférés folyamatos frissítéssel is párosul. Lisa Gernon a 3 UK stratégiai és marketingigazgatója az együttműködéssel kapcsolatban a következőket mondta: "a 3G szolgáltatások elindulásában nagyon fontosak az olyan lehetőségek és alkalmazások, mint a legfrissebb hírekhez való azonnali hozzáférés. Mobil multimédiás termékeinket úgy fejlesztjük, hogy a felhasználók minél egyszerűbb kezelőfelületen tudjanak navigálni. Azért is örülünk a Reuters-szel kötött megállapodásunknak, mivel ez a vállalat híres arról, hogy elkötelezett az új technológiák iránt."

Stephen Boyes a Reuters angliai vállalati és médiaigazgatója beszédében kiemelte, hogy "a Reuters-nek a világban mintegy 2.500 újságírója, fényképésze és operatőre van. Ez garantálja, hogy az eseményekről mindenhonnan, mindenkor szinte azonnal be tudnak számolni. A 3 UK szolgáltatása lehetővé teszi, hogy tudósításaink, elemzéseink már mobiltelefonon keresztül is elérhetőek."

Kulcsszavak: mobilszolg Reuters

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50