Sikeres évet zárt az IFS Magyarországon

OTS - Cégvonal, 2003. január 30. 13:27
Az IFS Applications 2002 integrált vállalatirányítási rendszer májusi bejelentését követő hónapokban az IFS Hungary Kft. három hazai vállalatnak értékesítette a megoldást és a hozzá tartozó szolgáltatásokat.
Ahogy az IFS a világpiacon és Kelet-Európában is egyre erősíti pozícióit - jelenleg a régió harmadik legnagyobb ERP szállítója - úgy Magyarországon is egyre közelebb kerül a hasonló piaci helyzet eléréséhez. A 2002. évben három hazai középvállalatnál, az IKARUS-FŐNIX Kft.-nél (járműipar), az I. D. C. Hungária Rt.-nél (édesipar), valamint az Agrikon KAM Kft.-nél (mezőgazdasági gépgyártás) is az IFS integrált vállalatirányítási rendszerének legújabb verziója, az IFS Applications 2002 került bevezetésre.

Az új ügyfelekkel az IFS Applications hazai felhasználóinak száma a magyarországi iroda 2000 júniusában történt megnyitása óta megháromszorozódott, jelenleg 12 vállalat hatékony működését segíti a rendszer.

Az IFS Applications rendszer legfőbb tulajdonsága, hogy modern, komponens alapú architektúrájának köszönhetően lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy mindig csak azokat a komponenseket vásárolják meg, amelyekre éppen szükségük van. A későbbiekben a szervezet igényeinek megfelelően van lehetőség a rendszert további modulokkal bővíteni. A dinamikus fejlődés egyik további záloga, hogy az elmúlt évben az IFS Hungary Kft. Magyarországon is elkezdte megvalósítani partnerstratégiáját. A vállalat együttműködési megállapodást írt alá több ismert hazai informatikai vállalkozással: a MINOR Rendszerház Rt.-vel, a Műszertechnika-Horizont Kft.-vel, az AM-IT Rt.-vel, az ANT-al, valamint az Asyst Kft.-vel. Így az IFS Applications integrált vállalatirányítási rendszert a jövőben az említett cégek is forgalmazzák, illetve fokozatosan részt vállalnak a bevezetésekben is.

Kulcsszavak: ügyvitel IFS-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50