Nyerési lehetőség a Westelnél hétvégenként

Kollár Csaba, 2003. január 31. 19:17
Látogasson meg minket a hét végén WAP-on! - hangzik a Westel felhívása. Ha ugyanis szombaton olvassa a szolgáltató oldalait, egy Nokia 7650/SL fényképezőgépes, színes kijelzős telefont nyerhet. A vasárnapi nyeremény egy Motorola T720i/SL színes, kamerás készülék.
Röviden a Westel WAP-szolgáltatás

Megújult a Westel WAP. Mostantól egyszerűbb, áttekinthetőbb, kényelmesebb. Akár egy kattintással is megszerezheti a nélkülözhetetlen információkat. A programok között megtalálható az országos moziajánló, a több mint 40 tv-csatorna részletes programja és a chat-rovatat is, ahol ismerkedni, vagy véleményt mondani is lehet.

Újdonság: új rovat a Szórakozás rovatban: Tamtam. A politikai botránytól a sztárok magánéletén át a pikáns, olykor bizarr hírekig itt megtalálható minden, amiről a másnapi újságok írnak, és amiről a hírekben szereplők legszívesebben hallgatnának.

A szórakozás rovatban érheti el legnépszerűbb oplogókat és csengőhangokat, valamint Magyarország első SMS-magazinjának, a GO-nak wapos, bővebb változatát is.

A Westel wapoldalai már színesben is olvashatók. A képekkel illusztrált oldalak színesben színes kijelzőjű wapos készülékeken jeleníthetők meg.

Kulcsszavak: Westel MTR mobilszolg WAP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50