Az új Panda Antivírus Platinum 7.0 erőddé alakítja PC-jét

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. február 4. 13:16
A tűzfal-védelmet tartalmazó Panda Antivírus Platinum 7.0 hacker támadási kísérlet első jelére hatályba lép, erődítménnyé alakítja PC-jét az internet fenyegetéseivel szemben és megelőzi a betolakodót, mielőtt rombolna, ellopna, vagy bármilyen sérülést okozna valamely adatán - ígéri a vállalat sajtóközleményében.
Amivel több a Panda Antivírus Platinum 7.0, összehasonlítva a riválisokkal, az a tűzfal rendkívül könnyű beállíthatósága, köszönhetően a felhasználóbarát varázslót tartalmazó új Panda Software megoldásnak. Panda Antivírus Platinum 7.0 minden fajta vírust és alattomos kódot kiírt, beleértve a korábban nem ismert fenyegetéseket; diszkréten elvégezve a napi automatikus frissítést, amikor a felhasználó az internetre csatlakozik. A program figyelembe veszi a számítógép normál munkafunkcióit, miközben ultragyors motorja alaposan átvizsgálja és fertőtleníti a teljes rendszert.

További újítások, amire a Panda Antivírus Platinum 7.0 büszke: képesség, hogy átvizsgálja és fertőtlenítse az összes bejövő és kimenő e-mail forgalmat; varázsló az antivírus és tűzfal beállításához; sima integráció a Windows Explorer, a Microsoft Outlook, és Lotus Notes rendszerekkel; hálózati fájlok és adatátvitel átvizsgálása a számítógépektől a PDA-kig. Ráadásul a Virus Hospital egy védett terület, ahol a vírusokat tartalmazható gyanús fájlok tartózkodhatnak mielőtt a következő frissítés során analizálva lennének.

A Panda Antivírus Platinum 7.0 támogatott a 24h/365d Technikai Támogatás és az SOS Vírus szolgálat által, amely garantálja a gyors megoldást bármely váratlan eseményre.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09