Megy a UPC teljes vezetősége - pontosítás

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. február 5. 11:43
A társaság által tegnap délelőtt kiadott pontosítás ellenére továbbra is jelennek meg ténybeli tévedéseket tartalmazó sajtóinformációk a UPC pénzügyi átszervezés utáni vezetőségi összetételéről - tudatta a cég közleményben.
A korábbi bejelentésnek megfelelően a UPC NV vezetősége és felügyelőbizottsága a jelenlegi formájában megszűnik létezni a UPC NV-nek az Euronext tőzsdéről való kivezetésével egyidejűleg. A UPC NV a New UPC amerikai holding társaság százszázalékos tulajdonú leányvállalatává válik. A UPC jelenlegi vezetőségi tagjai továbbra is ugyanazt a tisztséget fogják betölteni, amelyet eddig is. Ennélfogva nincs javaslat arra vonatkozóan, hogy bármilyen mértékben is megváltozzék az összetétele a UPC jelenlegi vezetőségének, amely a New UPC vezetőségi struktúrájában kiegészül majd a New UPC anyacége, a UnitedGlobalCom (UGC) néhány vezetőjével - tartalmazza a közlemény.

Gene Schneider, a UGC elnök-vezérigazgatója kijelentette: "Tökéletesen meg vagyunk elégedve a UPC minden egyes vezetőségi tagjának a munkájával. A vezetőség tagjai jelentős páneurópai kábelhálózatot hoztak létre, és az elmúlt két évben nehéz körülmények közepette is sikerült határozott javulást elérniük a társaság működésében."

Kulcsszavak: UPC +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50