J. D. Edwards: profitnövekedés az első negyedévben

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. február 27. 11:27
A J. D. Edwards közzétette 2003. január 31-én záródó első negyedéves gyorsjelentését, melyben jelentős profitnövekedésről számolt be.
A GAAP alapokon számolt nyereség az első negyedévben 7 millió dollár vagyis 0,05 dollár/részvény, ez meghaladja a várakozás szerinti 6 millió dolláros eredményt.

A negyedév eredményei, újdonságok

A J. D. Edwards jelentős új szoftver-licencszerződéseket kötött világszerte több nagyvállalattal, többek között az Electrolux és a Vivendi Universal S. A. cégekkel.

A J. D. Edwards rendszer új verziójú CRM 2.0 megoldását immár 175 vállalat választotta. Ez a verzió szervesen integrálódik a J. D. Edwards ellátási lánc és vállalatirányítási rendszerbe, továbbá mobilértékesítési, és átfogó szervizmenedzsment-funkciókat is tartalmaz.

A J. D. Edwards ellátási lánc menedzsment (SCM) rendszere is új funkciókkal egészült ki: magas szinten támogatja a többdimenziós kommunikációt a vevő, szállító és termelő között, az üzleti igényeknek megfelelően azonnali választ generál a szállítások és a termelés átütemezésére.

A J. D. Edwards & Co. meghirdette az IBM iSeries modelljeire épülő J.D. Edwards 5 megoldáscsomagot. A három alkalmazási területre (termelésirányítás, logisztika, pénzügy/számvitel) kialakított csomagban a J. D. Edwards rendkívül gyorsan bevezethető. A J. D. Edwards 5 előre telepítve, meghatározott oktatási tematikával és paraméterezéssel kerül kiszállításra.

Magyarországon a J. D. Edwards rendszert az e-Best Tanácsadó Kft. képviseli.

Kulcsszavak: CRM +céginfo J. D. Edwards

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05