A Symantec szövetsegre lépett a PricewaterhouseCoopers-szel.

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. március 11. 11:35
A Symantec, az internetes biztonságtechnika élenjáró vállalata, valamint a PricewaterhouseCoopers, a vállalati védelmi megoldások egyik vezető szállítója bejelentette, hogy összefognak a felhasználók teljes védelmi környezetének hatékony kezelést segítő megoldások és szolgáltatások világszerte történő nyújtására.
Ez a szövetség a Symantec védelmi megoldásait és a PricewaterhouseCoopers védelmi szolgáltatásait egyesíti annak érdekében, hogy a felhasználók védelmi környezetüknek egy integrált védelmi "műszerfalon" keresztül történő hatékony kezelésével szolgáltatási és anyagi előnyt érhessenek el.

A PricewaterhouseCoopers Security and Privacy Practice nyújtotta szolgáltatás a vállalat védelmét és biztonságát fokozó, a vállalat teljes egészében ellenőrizhető és kezelhető átfogó, kiegyensúlyozott védelmi megoldás rendszerbe illesztését segíti. Ez a védelmi szolgáltatás az ügyfelek védelmi szintjének megismerését, kialakítását, elérését és fenntartását segítő, a PwC által kifejlesztett Enterprise Security Business Model szerves része. Az integrált védelmi műszerfalat a Symantec kiterjedt védelmi eljárásai és szolgáltatásai fogják támogatni. A felhasználóknak ezzel egy átfogó és kiegyensúlyozott védelmi megoldás áll majd rendelkezésére.

A műszerfalon keresztül a vállalat teljes védelmi környezetében található eszközök által szolgáltatott adatok egyesítve, összevetve és elemezve, egységes nézetben tekinthetők át. A védelmi műszerfal megvalósításában a PricewaterhouseCoopers a Symantec Security Management System alkalmazásán keresztül segíti a felhasználókat. A Symantec Security Management System a kezelő alkalmazások olyan átfogó együttese, amely a védelmi infrastruktúra megelőző jellegű felügyeletének biztosításával megnöveli az információvédelmi környezet hatékonyságát. A teljes védelmi csomagként együtt kínált szolgáltatások leegyszerűsítik a felhasználó védelmi rendszerének bonyolult kezelését.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09