MMS-küldés bármelyik hazai hálózatba

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. március 13. 18:43
A világon elsők között március 15-től mindhárom magyarországi GSM szolgáltató, azaz a Pannon GSM, a Vodafone és a Westel ügyfelei szabadon, bármely más hazai mobilhálózatba küldhetnek telefonról telefonra fényképeket és hangokat tartalmazó MMS üzeneteket. A három mobilcég az MMS-központok összekapcsolásával a multimédiás üzenetküldés gyorsuló elterjedésére számít.
A magyarországi GSM-piac nemzetközi téren elismert kiemelkedő eredményeinek megfelelően a Pannon GSM, a Vodafone és a Westel MMS központjaik gyors összekapcsolásával lehetővé tették, hogy az MMS-üzeneteket az ügyfelek bármely hálózatból bármely hazai mobilhálózatba, a címzett mobiltelefonjára közvetlenül is elküldhessék. A fényképek, hangok és természetesen írott szöveg továbbítására alkalmas MMS-üzenetek a mobilszolgáltatók közötti együttműködésnek köszönhetően több tízezer multimédiás készüléket használó ügyfélhez juthatnak el azonnal. Az MMS-ek küldése egyszerű, az eddigiekkel azonos módon történik, az MMS-központ automatikusan abba a hálózatba továbbítja a képes üzenetet, amelyet a címzett használ.

A mobilról mobilra küldött MMS-üzenetek mellett mindhárom mobilszolgáltató előfizetői számára rendelkezésre áll a képes üzenetek fogadására szolgáló internetes megoldás, így a Pannon GSM, a Vodafone és a Westel hálózatában azok is fogadhatnak fényképes üzenetet, akik még nem rendelkeznek arra alkalmas telefonnal.

A három magyarországi GSM-szolgáltató akciós kínálatában jelenleg összesen már 12-féle színes kijelzős MMS.készülék kapható, és a választék a közeljövőben tovább bővül.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50