A mail2web.com szponzorálja a Porschét az amerikai Le Mans versenysorozaton

OTS - Cégvonal, 2003. március 13. 22:02
A SoftCom Technology Consulting Inc. cég mail2web.com elnevezésű ingyenes, webalapú e-mail alkalmazása bejelentette, hogy forgalmazási és szponzorálási szerződést kötött a Porsche Motorsport North America Inc. céggel.
A szerződés értelmében a mail2web.com lesz a Porsche-gyár versenyzőinek hivatalos szponzora a 2003-as American Le Mans (ALMS) autóverseny-sorozaton. A bajnokság március 14-én kezdődik a Sebringen, a Floridában található nemzetközi versenypályán. A mail2web.com logóját a 2003-as ALMS futamokra benevezett összes Alex Job versenyautón feltüntetik.

A szponzorálási szerződés pénzügyi részleteit nem hozták nyilvánosságra.

A Porsche egy olyan sportágban szerepel kimagaslóan, amely gyorsaságot, jó teljesítményt és nagyfokú megbízhatóságot igényel - mondta Tony Yustein, a SoftCom Technology Consulting Inc. vezérigazgatója. - A mail2web.com-ot ugyanezek a jellegzetességek határozzák meg. Mindketten elkötelezetten támogatjuk a technológiai fejlődést, és mindig tökéletességre törekszünk.

A szerződés értelmében a mail2web.com és a Porsche közösen használja ki az adódó üzleti és technológiai lehetőségeket, például megvizsgálja és elemzi, hogy miképp alkalmazhatja a mail2web.com e-mail szolgáltatást az autók világában. Az is elképzelhető, hogy az együttműködést a világ más Porsche-1-es versenyeire is kiterjesztik. A két cég abban is megállapodott, hogy az ALMS futamok idején közös rendezvényeket szerveznek.

A mail2web.com nem számít újoncnak az autósport területén. 2002-ben szponzorálta például a 24 órás Le Mans-i versenyen a GT kategóriában győztes Porsche 911 GT3 RS-t, valamint az amerikai Le Mans-sorozathoz tartozó Mosport Grand Prix-t is - mondta Alwin Springer, a Porsche Motorsport North America Inc. elnöke. - Nagy várakozással tekintünk a mail2web.com-mal folytatandó idei együttműködés elé mind a versenypályán, mind a potenciális autóipari alkalmazások feltárása terén.

A mail2web.com ingyenes, webalapú email alkalmazás, amely kizárólag a Microsoft Windows platformján helyezhető el. Ha a felhasználó bepötyög egy már meglevő e-mail címet és egy jelszót, a világ bármely részéről fogadhat és bárhova küldhet e-maileket. A mail2web.com-ot bármilyen webes böngésző vagy olyan számítógép segítségével el lehet érni, amelyet egy PDA-val vagy egy webtelefonnal kötöttek össze.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09