Régiós konferencia az Amerikai Nagykövetség és az IHM szervezésében

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. március 20. 18:14
Az Amerikai Nagykövetség és az Informatikai és Hírközlési Minisztérium az Amerikai Kereskedelmi Kamara közreműködésével 2003. április 2-3-án E-Logistics Forum on Electronic Commerce néven konferenciát szervez. Az esemény házigazdája David Gross, az Amerikai Egyesült Államok Nemzetközi Kommunikációs és Informatikai Ügyek helyettes államtitkára, valamint Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter lesz, Esther Dyson, az EDventure Holdings vezérigazgatója szintén beszédet mond.
Az Egyesült Államok, a Magyar Köztársaság, valamint a közép- és délkelet-európai országok - Albánia, Románia, Bosznia-Herzegovina, Szerbia és Montenegró, Bulgária, Szlovákia, Horvátország, Szlovénia, Ukrajna és Macedónia - kormányzati és iparági szakértői Budapesten a régió elektronikus kereskedelméről, illetve a kulcsfontosságú szolgáltatási szektorok ellátási láncáról folytatnak eszmecserét. A témakörök az alábbiak lesznek: telekommunikáció, légi közlekedés, vámügyek, szállítmányozás, elektronikus fizetés és biztonság.

Az öt panelből álló konferencia értékelést ad az egyes iparágak helyzetéről, valamint arról, hogy milyen hatással vannak az online üzletvitelre. A hatodik szekció a kormány elektronikus kereskedelemre gyakorolt szerepét vizsgálja. Az esemény keretében az amerikai, a magyar és a régiós szakemberek eszmecseréje után minden egyes szekciók során lehetőség nyílik a résztvevők kérdéseinek megválaszolására. A konferencia célja az elektronikus kereskedelem serkentése a közép- és délkelet-európai térségben.

Kulcsszavak: konferencia e-commerce IHM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50