Simpsonék mobilon

Kollár Csaba, 2003. március 22. 18:58
Az egyik legnépszerűbb rajzfilmcsalád sem kerülhette el sorsát; a Twentieth Century Fox és a THQ most aláírt megállapodása értelmében a Simsponékkal már vezeték nélküli játék formájában is találkozhatunk.
A Twentieth Century Fox és a THQ több évre szóló megállapodása szerint a THQ mobiljáték-üzletága, a THQ Wireless nyerte el a jogot, hogy világviszonylatban fejlessze és ossza szét (közvetítse) a népszerű 'The Simpsons' család szórakoztató tartalmat. A ma már több mint 300. epizódját ünneplő sorozatról több televíziós csatorna is úgy nyilatkozik, hogy a család története e tíz leginkább nézett program között van, óvatos becslések szerint is mintegy 3 millió ember nézi havonta.

A sorozat népszerűségére építve, illetve annak ismertségét növelve a világ szinte minden részén lehet kapni a Simpson család szereplőivel fémjelzett játékokat, bögréket, ételeket és italokat, valamint még számtalan kisebb-nagyobb használati vagy "dísz"-tárgyat. A Twentieth Century Fox licencjogokért és kereskedelemért felelős elnökhelyettese elmondta, hogy "azért tartjuk fontosnak Simpsonék vezeték nélküli környezetben való megjelenését, mert így a régi rajongók mellett számos új nézők is bekapcsolódhat a családregénybe, akik így kedvenceikkel bárhol és bármikor találkozhatnak".

Az első vezeték néküli környezetre tervezett Simpson-történettel és/vagy -játékkal 2003 második felében találkozhatnak az amerikai fogyasztók. A vezeték nélküli tartalom vélhetőleg játékokból, grafikákból, SMS/MMS szolgáltatásokból áll majd, és a család olyan népszerű tagjaival találkozhatunk bennük, mint Bart, Homer vagy Lisa.

Kulcsszavak: +fohir MMS mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05