Vezetőváltás a KPMG-nél

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. március 22. 19:30
A KPMG budapesti irodájának élén Robert Stöllinger, a könyvvizsgálati részleg eddigi vezetője váltja Richard Ebling senior partnert. Richard Ebling így a jövőben a KPMG Közép- és Kelet-európai Regionális Irodájának (KPMG CEE) irányítására koncentrálhat - közölte a könyvvizsgáló és tanácsadó cég.
Richard Ebling 16 országban több mint 2500 munkatárs munkáját irányítja a KPMG Közép- és Kelet-európai Regionális Irodájának élén, amelynek árbevétele az elmúlt üzleti évben 154 millió dollár volt. Richard Ebling 28 éve dolgozik a KPMG hálózatában. Vezető posztokon dolgozott Svájcban és Belgiumban, majd 1998-ban átvette a magyarországi iroda vezetését. Azóta egyszerre töltötte be a magyarországi KPMG senior partneri és a regionális iroda elnöki tisztét. Tavaly októberben - 2003. áprilisi hatállyal - a regionális iroda vezérigazgatójának is megválasztották. Továbbra is Budapesten él, és a kelet- és közép-európai iroda budapesti központjából irányítja a regionális iroda működését.

Ezzel egy időben a KPMG magyarországi irodájának vezetését Robert Stöllinger veszi át. Robert Stöllinger 1992 óta dolgozik a KPMG-nél. 1998-ban már partner, majd 2000-ben beválasztják a KPMG regionális irodájának igazgatóságába és kinevezik a magyarországi iroda könyvvizsgálati részlegének vezetőjévé is. Az Egyesült Királyságban bejegyzett könyvvizsgáló (ACCA), bankok és biztosítótársaságok könyvvizsgálatának, valamint a Nemzetközi Jelentéskészítési Standardok (IFRS) alkalmazásának és bevezetésének szakértője. Robert Stöllinger 36 éves, osztrák állampolgár, németül, angolul és magyarul beszél. Feleségével és két gyermekével Budapesten él.

Kulcsszavak: +céginfo KPMG-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50