IBM-szoftverszimpózium: "Pörgesse fel vállalkozását"

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. március 27. 12:57
Az IBM és üzleti partnerei a legújabb irányzatokat és szoftverfejlesztéseket mutatják be a május 19-23. között Münchenben megrendezésre kerülő IBM szoftverszimpózium keretében. A szimpóziumra Európa minden részéről várják az ügyfeleket, akik 300 konzultációs lehetőség közül válogathatnak a WebSphere-rel, a DB2 Információintegrációval, valamint a Lotus, a Tivoli vagy a Rational alkalmazásokkal kapcsolatos technológiák témakörében. A szimpózium általános témája: "Pörgesse fel vállalkozását".
"Az IBM Szoftver-szimpózium az év legfontosabb eseménye lesz az e-business különböző méretű vállalkozásokban történő hasznosításának témakörében. Megmutatjuk, hogy miként lehet hatékonyan felépíteni, integrálni és üzemeltetni az e-business infrastruktúrát" - mondta Tom Francese, az IBM Software Group EMEA-régióért (Európa, Közép-Kelet és Afrika) felelős alelnöke és egyben a müncheni rendezvény házigazdája.

A rendezvényen kerül első ízben terítékre a Rational nevű szoftver, amely a meglévő négy IBM Software terméket fogja kiegészíteni az igényalapú e-business kínálatban.

A szoftverszimpózium látogatói több mint 300 előadás segítségével a szoftverfejlesztés, a szoftverstratégia és a különféle megoldások legújabb irányzataival ismerkedhetnek. A négy nap alatt a rendezvény az IBM Software teljes termékskáláját bemutatja, továbbá az érdeklődők ingyenes technikai igazolást kaphatnak és különböző workshopokon vehetnek részt. Az érintett vállalatok munkafolyamatait tovább lehet optimalizálni az itt szerezhető információk segítségével.

AZ IBM szoftverszimpózium egyik fő előadója Steve Mills, az IBM Software alelnöke és csoportigazgatója, az egyik külső előadó pedig dr. Henry A. Kissinger, az Egyesült Államok volt külügyminisztere lesz. A programot esti rendezvények színesítik, amelyeken az ügyfelek számára lehetőség nyílik IBM-alkalmazottakkal, üzleti partnerekkel és ügyfelekkel való találkozásra.

Kulcsszavak: IBM e-business konferencia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09