Népszerű a mySAP CRM a vezető fogyasztási-cikk gyártóknál

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. április 2. 12:29
A mySAP Customer Relationship Management (mySAP CRM) egyre nagyobb népszerűségre tesz szert a fogyasztási cikkek gyártói körében, jelentette be az SAP AG azon a konferencián, amelyet március 31-én és április 1-én szervezett Kölnben a kiskereskedelmi és a fogyasztásicikk-ágazat szereplői számára.
Számos piacvezető vállalat - köztük az adidas-Salomon sportruházati óriáscég és a Beck’s sörgyár - állítja a mySAP CRM alkalmazást az üzemi hatékonyság és az ügyfélkiszolgálási színvonal javításának szolgálatába. Mivel ebben az ágazatban gyorsan elavulnak a termékek, a cégeknek folyamatos innovációval kell dolgozniuk a soron következő kelendő márka kifejlesztésén. Rendkívüli nyomás nehezedik rájuk a különféle informatikai rendszerekből és adatforrásokból származó információk összehangolása, a készletek és a szállítások hatékony menedzselése, valamint a kiskereskedői és a fogyasztói igények kielégítése terén. Szervezetük minden szintjén hozzáférést kell biztosítaniuk az ügyfelekkel, a termeléssel és a disztribúcióval kapcsolatos információkhoz, és olyan ügyfélszolgálati koncepciót kell kidolgozniuk, amely képes integrálni a különálló kapcsolattartási pontokat, emelni az ügyfélkommunikáció színvonalát, és a vállalati illetve ügyféligények köré összpontosítani az üzleti folyamatokat.

A főbb üzleti folyamatokat a különféle funkciókon (pl. marketing, interakciós központ, e-kereskedelem, területi alkalmazások, értékesítésmenedzselés) végigvivő mySAP CRM hozzásegíti a vállalatokat az ügyfélhűség növeléséhez, valamint a globális működéssel, a kiemelt ügyfelek kiszolgálásával és a globális marketingkampányokkal kapcsolatban jelentkező kihívások kezeléséhez. A mySAP CRM kulcs elemei az SAP Business Information Warehouse (SAP BW) jellemzőit kiegészítve támogatják a pontosabb, keresletalapú gyártástervezést.

A világ fogyasztásicikk-gyártói közül egyebek mellett az alábbi cégek használják a mySAP CRM alkalmazást: Asian Paints (India), Barilla Wasa (Németország), Cheil Jedang (Korea), Pentax U.S.A. Inc., Pacific Coast Feather (USA), Playmobil, Tchibo, Werner & Mertz, Zapf Creation (Németország).

Kulcsszavak: ügyvitel CRM SAP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50