Megújult levelező-szolgáltatás a Westelnél

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. április 14. 13:42
Az április 15-től elérhető új 777westel mailben a westelesek egyedi beállítások sorával formálhatják a levelezőrendszert és elektronikus üzeneteiket WEB-en, WAP-on, SMS-ben és számítógépes levelezőprogrammal egyaránt fogadhatják, illetve megválaszolhatják.
A Westel havidíjas és Domino kártyás ügyfelei április közepétől egyaránt igényelhetik az új 777westel mailt, amely lehetővé teszi, hogy akár mobiltelefonon, akár számítógépen kezelhessék elektronikus levelezésüket, szervezőfunkciós naptárukat vagy személyes címjegyzéküket. A 777westel mail lényege az egyszerűség, a rugalmasság (megválasztható tárhely, akár több e-mail cím, szabadon állítható funkciók) és a szinte korlátlan mobilitás. Használatához még számítógép sem szükséges, de az igényeknek megfelelően interneten és számítógépes levelezőprogrammal is elérhetők a levelek és szolgáltatások. Magyarországon egyedülálló, hogy a beérkező elektronikus levelek az interneten, számítógépen, WAP-on, illetve akár SMS-ben is megválaszolhatók, ráadásul számos funkció a rövid szöveges üzenet segítségével is elérhető (pl. e-mail továbbítása, megválaszolása, törlése, csatolt fájlok típusának lekérdezése, értesítések ki és bekapcsolása).

A jelenlegi e-mail szolgáltatás felhasználói számára a feltételek változatlanok maradnak, új igénylés esetén azonban április 15-e után a 777westel mail kérhető. A 777westel mail havidíja nettó 200 forint, amely egy 5 Mbyte-os postafiókot és számos szolgáltatást (így a szervezőfunkciókat, beállításokat, SMS, WAP és WEB elérhetőséget) foglal magában. Minden újabb 5 Mbyte tárhely havi nettó 100 forint, előfizetéses ügyfelek esetén további postafiókok (összesen három) díja nettó 200 forint havonta. Domino kártyás ügyfelek legfeljebb 10 Mbyte, havidíjas ügyfelek viszont akár 50 Mbyte-nyi postafiók kapacitást is igényelhetnek. A 777westel mail az előbbiek szerint szabadon formálható, díja az igényekhez igazodik, az e-mail cím formátuma pedig xxxx@777westel.hu lesz.

A 777westel mail közvetett vagy közvetlen elérhetőségei a kapcsolódó linkeknél.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09