IBM: új technológiák és források

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. április 16. 11:56
Az IBM éves fejlesztői konferenciája alkalmából új technológiákat, forrásokat és háttérprogramokat mutatott be, amelyek segítségével a szoftverfejlesztők új üzleti alkalmazásokat hozhatnak létre az IBM nyílt infrastruktúrájú szoftvere alapján.
Az IBM rendezvényén a kis- és középvállakozások (SMB - Small to Medium Businesses), valamint nagyvállalatok számára kifejlesztett új technológiák, eszközök, oktatási és marketingprogramok széles skálája került bemutatásra. Ezen kívül az IBM tovább bővítette partnerhálózatát azáltal, hogy új ötleteket adott a kiválasztáshoz és rangsorolta az önálló szoftverforgalmazókat a forgalomnak a közepes vállalkozások piacán történő bővítése érdekében.

Az IBM új fejlesztői kezdeményezései és forrásai azzal a céllal készültek, hogy segítsék az önálló szoftverforgalmazókat és vállalati fejlesztőket az igényalapú e-business alkalmazások létrehozásában azáltal, hogy egyesítik a vállalat különböző területeivel, mint például a beszállítókkal, az ügyfelekkel vagy a munkatársakkal foglalkozó üzleti tevékenységeket. Az üzleti "silók" horizontális integrációja lehetővé teszi, hogy a vállalatok rugalmasabban reagáljanak az ügyfelek igényeire, az új piaci lehetőségekre és az esetleges külső fenyegetésekre.

Kulcsszavak: +céginfo e-commerce IBM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50