Comdex Hungary: csendes nyitónap

Kovács Attila, 2003. április 16. 18:17
Comdex Hungary néven tartanak IT-szakkiállítást Budapesten, az SAP csarnokban április 16. és 19. között. Az első nap kevésszámú látogatói olyan hagyományosan résztvevő hazai kiállító cégekkel találkozhattak, mint az Agroorg, a Cobra Computer és a Comfort-NETshare.
A mezőgazdasági társas vállalkozások számára a termelést és integrációt támogató szoftvereket előállító Agroorg Kft. újdonsága a Növénytermesztés Irányítása modul, amely a táblatörzskönyv, mint alapvető bizonylat előállítására és sok szempontú feldolgozására épül.

A Cobra Computer Kft. Cobra Conto programcsomagjának Főkönyv moduljában megjelent az allokációs napló funkció, a szoftver kiegészült a jövedéki listákkal, továbbá a csomag pénztárgép-illesztő szoftverének megújítása során az áfabontás kezelése felhasználóbarát megoldású lett.

A Comfort-NETshare Kft. standján Unyi Gábor ügyvezető igazgató beszámolt a cég által kínált Lantronix típusú Xport Embedded Device Servert, amely egyetlen RJ-45-ös csatlakozóban megvalósított következő generációs soros-Ethernet átalakító. A másik újdonság, a Patton cég új VoIP/ToIP termékei, a SmartNode család.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05