Új Enterprise csomag a VirusBustertől

, 2003. április 19. 10:53
A budapesti Comdexen mutatja be új Enterprise megoldását a VirusBuster Kft. A vállalati védelmet kínáló csomag a napjainkban legnagyobb veszélyforrásként számon tartott elektronikus levelezést hat keresőmotorral - így valóban többszintű védelemmel - teszi biztonságossá.
A visszatérő probléma mindenki előtt ismert: egyetlen gyártó "globális" termékét használjuk, vagy válasszuk több beszállító megoldásait? A tapasztalatok azt bizonyítják, hogy nagyobb biztonságban vagyunk, ha minden ponton más és más szoftverrel, adatbázissal védjük rendszerünket. Ugyanakkor a több forrásból beszerzett szoftverek gyakran megnehezítik a rendszergazdák, IT-szakemberek helyzetét: több beszállítóval kell kapcsolatot tartani, több az adminisztráció, nehezebb a rendszer felügyelete, kezelése, esetleges hiba esetén nem egyértelmű, hogy kihez kell fordulni, illetve a költségek is magasabbak.

Ezt a problémát oldja meg a VirusBuster Kft. Enterprise csomagja, amely egy kézből, egy csomagban két terméket kínál a vállalati ügyfeleknek: a VirusBuster saját fejlesztésű megoldásai a Sybari Antigen piacvezető Exchange- és Lotus-levelezésvédelmével együtt nyújtanak kiemelkedő biztonságot a kiszolgálógépeknek, levelezőszervereknek és klienseknek. A csomag hat keresőmotorral és több adatbázissal valóban többpontos védelmet kínál, ugyanakkor a magyar vagy angol nyelvű háttértámogatást, a konzultációt és az oktatást egyetlen cég nyújtja a felhasználónak.

Az Enterprise csomag része a központi menedzsment is, amely a központi telepítéssel, a vírusvédelmi rendszer automatikus felügyeletével, valamint a kliens- és szervervédelem hatékony vezérlésével biztosítja a vállalatok zavartalan működését.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50