Megjelent MagyarOffice 1.1 Alap OEM

forrás Prim Online, 2003. május 14. 13:00
A Multiráció Kft. megjelentette a MagyarOffice Alap 1.1 OEM termékverzióját is. A cég az első megjelenés óta végrehajtott módosításokat és finomításokat egységes keretbe foglalta: a termékcsalád tavasz folyamán megjelenő 1.1 verziójú tagjai jelentős fejlesztéseket tartalmaznak több olyan területen is, amelyek a felhasználók minél kényelmesebb együttműködését biztosítják.
A MagyarOffice 1.1 Alap változathoz hasonlóan az OEM is tartalmaz szöveg- és weblap-szerkesztőt, táblázatkezelőt bemutató-készítőt és rajzolóprogramot, valamint ingyenes MinimálLinux operációs rendszert. A frissített magyar nyelvű helyesírás-ellenőrzés mellett magyar sablonok, varázslók és on-line felhasználói kézikönyv is támogatja a felhasználókat. E termékcsomag regisztrált felhasználóinak is ingyenes terméktámogatást nyújt a MultiRáció Kft. Az OEM-csomagot a felhasználók hardverrel együtt vásárolhatják meg a forgalmazóktól.

Az OEM-csomagot a felhasználók hardverrel együtt vásárolhatják meg a forgalmazóktól, akik az általánosan ismert OEM- feltételek mellett, új hardver (legalább alaplap, HDD és memória) egyidejű értékesítése esetén jogosultak OEM-viszonteladásra. Az OEM-konstrukcióban vásárolt szoftverek a későbbiekben igény szerint upgrade-elhetők is.
Kulcsszavak: Multiráció

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50