A Sony Ericsson Java Photostore-ról

Kollár Csaba, 2003. június 15. 09:52
[smallimage 1 left] A Sapio AB a mobil alkalmazások egyik piacvezető szereplője bejelentette, hogy elindít egy Photostore Sony Ericsson Personal Java verziót.
A Photorstore egy értéknövelt Mobile Picture Messaging Community alkalmazás mobileszközök számára.

A Photostore képüzenet megoldás Symbian 60-as sorozatú eszközein közkedvelt, és ennek a sikernek a következő állomása a most bemutatott fejlesztés. A Sony Ericsson P800-ra fejlesztett változat egy olyan kiadás, amelyik a Personal Javát használja, és lehetővé teszi a felhasználók számára hogy ezzel a készülékkel is kihasználják a Photostore összes lehetőségét.

Elemzők rámutatnak arra, hogy a Photostore alkalmazást már több mint 32 országban használhatják a mobiltelefon-tulajdonosok, és népszerűsége révén egyre többen helyezik majd fel fényképeiket egy online tárolóhelyre.

A Photostore további előnye, hogy arra biztatja a kamerával egybeépített mobiltelefont használókat, hogy fényképezzenek, örökítsék meg és osszák meg másokkal vizuális élményeiket.

Niklas Sjöberg, a Sapio AB alapító-elnöke a Photostore-ról így nyilatkozik: "büszkék vagyunk arra, hogy a Symbian Series 60-on tapasztalt sikerre alapozva most már az Sony Ericsson P800 is elérhetővé válik ez az alkalmazás. A fogyasztói visszajelzések alapján biztonsággal állíthatom, hogy egy világszerte népszerű alkalmazás további sikeréhez járulhatunk hozzá."
Kulcsszavak: Ericsson mobiltelefon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50