Új üzletág két ERP-megoldással az LLP Budapest-nél

Irodát nyit az LLP Belgrádban

forrás Prim Online, 2003. június 18. 14:44
Új üzletággal és munkatársakkal bővíti portfolióját és tanácsadói csapatát az LLP Budapest a napokban a Microsoft üzleti megoldásaira alapozva.
A Microsoft Business Solutions Hungary-val aláírt partneri szerződés szerint az LLP rendhagyó módon hazánkban az Microsoft Business Solutions-Navision mellett mostantól a Microsoft Business Solutions-Axapta vállalatirányítási rendszert is forgalmazza. A két vállalatirányítási megoldás az LLP tervei szerint alternatívát jelent a 300 millió és a 20 milliárd forint közötti éves árbevétellel rendelkező cégek számára hazánkban. Európában ma mindössze 9 szervezetnek van jogosultsága arra, hogy a két terméket egy és ugyanazon cég képviselje...

Hét éve annak, hogy az LLP Budapest megnyitotta irodáját Magyarországon, akkor még egyetlen ERP-termékkel (SunSystems) képviseltetve magát. A cég portfoliója mára jelentős mértékben bővült (Pivotal CRM, Ariba B2B, stb.), s az üzleti és pénzügyi szoftverekre koncentrálva ma alapvetően tanácsadói feladatokat lát el a magyar és a kelet-közép-európai piacokon.

Az LLP az évek alatt újabb és újabb alkalmazásokat vett fel termékkínálatába, azért, hogy több alternatív megoldást tudjon ajánlani vásárlóinak. Így kötött szerződést a cég múlt év végén a Microsoft Business Solutions-szel a Navision megoldásra, amely újabb lehetőséget jelentett a cég számára a komplex megoldásokat igénylő vásárlók piacán.
A Microsoft Business Solutions-szel együttműködve az LLP néhány hónapos tapasztalatszerzés után rendhagyó módon lehetőséget kapott arra is, hogy a Navision rendszer mellett az Axapta megoldást is - egyidejűleg, ugyanabban a szervezetben -, képviselje hazánkban. Az LLP úgy tapasztalta, hogy az ügyfelek igénylik, hogy a rendszer szabadon testre szabható legyen, teljes körű lefedettséget adjon, valamint ágazati megoldásokat is létre lehessen hozni velük. Európában mindössze 9 szervezet kapott jogosultságot arra, hogy ezt a két terméket egy és ugyanazon cég képviselje.

A legújabb megállapodás alapfeltétele az volt, hogy a cég pénzügyileg stabilnak mutatkozzék, biztosítsa a rendszer elsajátításához szükséges erőforrásokat, s hogy a két termék házon belül ne jelentsen konkurenciát egymásnak és a meglévő képviselt termékeknek. Az erőforrások biztosításában az LLP tanácsadói már korábban bizonyítottak azzal, hogy alig néhány hónap alatt elsajátították a Navision rendszer ismeretét (például a termelésirányítási rendszert érintő hivatalos vizsgával egyelőre Magyarországon még csak az LLP munkatársa rendelkezik). Az egymásnak konkurenciát jelentő Navisiont és az Axaptát pedig az LLP egyazon üzletágban helyezte el külön értékesítési és tanácsadói csapattal. Az üzletág felállításának gyorsan kellett történnie, mivel az elmúlt néhány hónap alatt már több céggel is üzleti kapcsolatot alakított ki.

Az LLP-nek jelenleg is vannak olyan üzleti lehetőségei, melyek már az Axapta termékkel kapcsolatos tanácsadásra, bevezetésekre is vonatkoznak. 2003 végéig az MBS üzletágtól az LLP több száz millió forint árbevételre számít.

A Samsung legújabb képernyői az AI TV-k új korszakát hozzák el

A Samsung az Unbox & Discover eseményen mutatta be 2024-es Neo QLED 8K és 4K, valamint OLED televíziókból és hangprojektorokból álló portfólióját. A világ egyik élvonalbeli televíziógyártójaként elismert Samsung idén bevezetett készülékei olyan hatékony, mesterségesintelligencia (AI)-alapú funkciókkal rendelkeznek, amelyek minőségibb otthoni szórakozást kínálhatnak.

2024. április 25. 11:38

Kiderült, hogy állnak a magyarok a robotokhoz

Idén is kitárta kapuit a HVG Állásbörze, ahol több mint száz munkaadóval személyesen és hibrid formában is találkozhattak azok az álláskeresők, akik ellátogattak április 17-19-e között a Papp László Budapest Sportarénába. Mindenki kedvence, a Bastion Group robotkutyája is jelen volt az eseményen, ahol hatalmas volt az érdeklődés a robotika iránt.

2024. április 25. 09:56

Az LG 2024-es OLED evo termékei is bizonyítják a vállalat elkötelezettségét a fenntarthatóság mellett

Az LG 2024-es OLED evo televíziói megkapták a Carbon Trust*  szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséről**  és szén-dioxid méréséről***  szóló tanúsítványait, valamint a Société Générale de Surveillance (SGS) környezetvédelmi védjegyét****, amellyel az LG folyamatos ESG-kezdeményezéseit immár negyedik egymást követő évben ismerték el. Az LG legújabb OLED tévéi továbbá kiérdemelték az Intertek újrahasznosítási tanúsítványát*****, amely immár második éve bizonyítja ezen a téren is az LG környezetvédelmi felelősségvállalását.

2024. április 25. 09:42

HMD Pulse: Izgalmas színek és merész design

A Human Mobile Devices (HMD) bemutatta első saját gyártású okostelefonjait: megérkezett a HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ és HMD Pulse. A Pulse kollekció már most lefekteti a HMD designalapjait: merész vonalvezetés, egyedi tónusok, modern és letisztult esztétika, elegáns kialakítás, előkelő formatervezés – és mindez elérhető áron.

2024. április 25. 09:06

A 2024-es Samsung TV-k hatékony MI-funkciókkal fokozzák az otthoni szórakozást

A Samsung az Unbox & Discover eseményen mutatta be 2024-es Neo QLED 8K és 4K, valamint OLED televíziókból és hangprojektorokból álló portfólióját. A világ egyik élvonalbeli televíziógyártójaként elismert Samsung idén bevezetett készülékei olyan hatékony, mesterségesintelligencia (AI)-alapú funkciókkal rendelkeznek, amelyek minőségibb otthoni szórakozást kínálhatnak.

2024. április 25. 08:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50