PalmSource - Novell közös mobilmegoldások

forrás Prim Online, 2003. június 23. 15:15
A PalmSource, a Palm leányvállalata és a Novell megállapodott a Novell GroupWise és a Novell ZENworks mobil üzenetküldési és hálózatfelügyeleti megoldások bevezetésére és támogatására a Palm OS és a GroupWise ügyfelek részére.
A megállapodás részeként ezeket további termékek egészítik ki a Nexic Inc. és a Notify Technology Corporation termékei közül a Palm OS licenctulajdonosoknak. A mobil GroupWise megoldás keretében a PalmSource egy új verzióját teszi közzé GroupWise alá a Nexic elterjedt Synchronis termékének, minden Palm OS licenctulajdonos számára a különféle Palm Powered eszközökre. A Synchronis a GroupWise ügyfélben elérhető szolgáltatásokat egy natív, kifejezetten a Palm OS platformra fejlesztett GroupWise ügyfélen keresztül teszi elérhetővé, biztosítva a mobil eszköz felhasználói számára a GroupWise zökkenőmentes használatát és szinkronizációját a Palm Powered eszközökön.

A PalmSource és a Novell emellett a Notify Technology által fejlesztett NotifyLink mobil elektronikus levelezési megoldás támogatásán is dolgozik, amely egy biztonságos, valós idejű vezeték nélküli szinkronizációt és egyedi „gombnyomásos értesítés" szolgáltatást tesz lehetővé a GroupWise és a mobil Palm Powered eszközök között, ha utóbbin Palm OS fut. A NotifyLink jelenleg támogatja a Palm Powered mobil eszközöket, köztük a CDMA 1X-RTT, GSM/GPRS és WiFi hálózatokat használókat.

A Novell a Palm OS rendszert választotta javasolt kézi platformként a Novell GroupWise és a ZENworks számára, míg a PalmSource a Novell GroupWise és a ZENworks rendszereket választotta javasolt vállalati megoldáscsomagént. A Palm OS licentulajdonosok közvetlenül dolgozhatnak a Novell és más kiegészítő megoldásszállítókkal és a vállalati ügyfelek számára Palm OS alapú mobil megoldásokat alakíthatnak ki GroupWise és ZENworks használatával.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05