Charlie angyalai és a Sony Ericsson T610

forrás Prim Online, 2003. július 3. 19:19
[smallimage 1 left] Charlie angyalai újra visszatérnek a filmvászonra, és például a Sony Ericsson T610-es mobilját használva veszik fel a harcot a gonosz ellen. A Sony Ericsson a Columbia Pictures partnereként vett részt a legfrissebb akció-kalandfilm, a nyáron mozikba kerülő „Charlie angyalai: Teljes gázzal" elkészítésében.
„Rendkívüli izgalommal tekintünk elébe az idei nyár várhatóan egyik legsikeresebb filmbemutatójának, amelyben a Sony Ericsson T610-es készülék fejlett képkezelési funkcióit felettébb szórakoztató formában mutatja be a Columbia Pictures" – mondta Wágner Tibor, a Sony Ericsson közép- és kelet-európai igazgatója.

A Sony Ericsson T610 és más Sony Ericsson mobiltelefonok többször feltűnnek a filmben, és szervesen beépülnek a történetbe. Az Angyalokat a Sony Ericsson T610, egy fényképezőgépként szereplő telefon segíti. A robbanékony hármas a T610 képkezelési funkcióira támaszkodik a kritikus fontosságú képek továbbítása során, és a készülék segíti őket a rossz fiúk utáni nyomozásban is. A Charlie angyalai: Teljes gázzal című filmben az Angyalok készen állnak arra, hogy figyelmeztetés nélkül lecsapjanak, amikor titkos küldetésre indulnak két eltűnt ezüstös gyűrű visszaszerzésére. Ezek azonban nem a szokásos jegygyűrűk: értékes titkosított információt tartalmaznak, amellyel leleplezhető minden, a Tanúvédelmi programban szereplő személy új személyazonossága. Amikor a tanúk hullani kezdenek, csak az Angyalok állíthatják meg a tettest, kihasználva a rejtőzködés, a kémkedés és a harcművészetek terén szerzett jártasságukat.

A Charlie angyalai Leonard Goldberg, Drew Barrymore és Nancy Juvonen produkciója. A film rendezője McG. A film 2003. július 10-én kerül bemutatásra a magyar mozikba.
Kulcsszavak: Sony Ericsson film

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50