HP iPAQ Pocket PC-k Samsung NAND Flash memóriával

forrás Prim Online, 2003. augusztus 13. 17:22
A Samsung bejelentette, hogy a HP iPAQ Pocket PC h1900 és h2200 sorozatú, Microsoft Windows Mobile 2003 szoftverrel felszerelt Pocket PC termékek a SAMSUNG NAND Flash memóriáit használják, így a fejlettebb memórialehetőségeknek köszönhetően gazdagabb felhasználói élményt kínálnak.
A memória alrendszer NAND Flash memóriát használ az operációs rendszer, az alkalmazások és az alkalmazások adatainak állandó tárolásához. A Pocket PC 2003 Microsoft és Samsung által fejlesztett optimalizálásainak köszönhetően az iPAQ Pocket PC a NAND Flash memóriából is indítható. A NAND Flash memória bitenkénti költsége lényegesen alacsonyabb a NOR Flash eszközökénél, és a NAND írási sebessége mintegy 20-szor gyorsabb a NOR eszközökénél, miközben mindössze huszadannyi energiát használ. A gyors írási sebesség zökkenőmentessé teszi a felhasználói alkalmazások adatainak frissítését, és valósidejű videórögzítő alkalmazások használatát is lehetővé teszi.

Emellett a NAND Flash memória támogatja a jövőbeli mobil alkalmazások egyre növekvő adattárolási igényeit. A SAMSUNG nagyobb, legfeljebb 2 Gigabit kapacitású memóriáinak elérhetősége kielégíti a piac igényeit az olyan vezeték nélküli hálózati kapcsolódási pontok iránt, melyek hely- és időfüggetlen Internet-hozzáférést biztosítanak. A NAND képességei fontos szerepet játszanak továbbá a nagy multimédia tartalmak kezelésében, és a fejlett mobil alkalmazásokba integrált megapixeles, VGA felbontású (640 x 480) fényképezőgép szolgáltatásokban. A Samsung NAND Flash memóriára épülő rendszerfejlesztésekkel a PDA platformok több értéket kínálhatnak a végfelhasználóknak.
Kulcsszavak: flash memória pda Samsung HPQ

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09