Ericsson MD110 GSM Mobil Mellék

forrás Prim Online, 2003. szeptember 4. 21:16
Az Ericsson MD110 GSM Mobil Mellék szoros kapcsolatot kínál a vállalati telefonközpont és a házon kívül dolgozó kollégák mobiltelefonja között.
Nem ritka manapság, ha valakinek három telefonkészüléke is van (egy vezetékes az íróasztalán, egy korlátozott házon belüli mobilitást biztosító (DECT) készülék, no meg egy GSM mobil a zsebében. Három készüléke és három telefonszáma is van, de olykor mégis nehezen elérhető. Pedig egy is elég volna, ha...

Az Ericsson MD110 GSM Mobil Mellék megoldása segítségével a GSM mobiltelefon teljes mértékben az egységes vállalati alközponti hálózatba integrálható. Használhatja annak összes szolgáltatását, anélkül, hogy bármilyen változtatásra lenne szükség a felhasználói felületen vagy a kommunikációs szokásainkban. A mobiltelefon tehát a vállalati telefonhálózat szerves részévé, egy mellékké válik, amin bármikor mellékállomásként elérhetőek vagyunk, és mi is bárkit elérhetünk. Hívásaink nem vesznek el, ha foglalt a mobilunk, a hívás visszakerülhet a kezelőhöz, ő más ügyintézőhöz, szakértőhöz irányíthatja, esetleg várakoztathatja míg felszabadul a vonalunk. Hatékonyabban, rugalmasabban dolgozhatunk házon kívül is, azaz ügyfeleinket is jobban szolgálhatjuk.

Az alközponti hálózatot illetéktelenektől az MD110 biztonsági mechanizmusai védik, idegen mobilfelhasználók nem hatolhatnak be a rendszerbe. A GSM mellék a nyilvános mobilhálózatokat veszi igénybe, bármelyik szolgáltató hálózatával működhet.
Kulcsszavak: mobiltelefon Ericsson

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50