iPAQ fórum a Gödörben

forrás Prim Online, 2003. szeptember 18. 20:09

[smallimage 1 left] A HP Magyarország hagyományteremtő kezdeményezést indított útjára: az Erzsébet téri Kulturális Központban (a "Gödörben") tartották meg hazánk első iPAQ szakmai napját.
A rendezvényen minden érdeklődő közvetlen közelről megismerkedhetett a gyakran "az informatika svájci bicskájának" is becézett, sokoldalú iPAQ Pocket PC-k képességeivel, a HP széles modellpalettájával, illetve a független fejlesztők sokszínű hardver- és alkalmazáskavalkádjával.

"Legfontosabb célunk az volt, hogy megismertessük a felhasználókkal az alig néhány év alatt szédületes fejlődést elérő tenyérszámítógépek legújabb generációját, illetve sikeres modelljeink szerteágazó lehetőségeit" - nyilatkozta Szelthafner Zoltán, a HP Magyarország kategóriamenedzsere.

Már hazánkban is több ezer elégedett iPAQ-felhasználó él együtt az apró csodamasinákkal - köztük például Szabó Zoltán vadászrepülő százados, a fairfordi légiparádé győztese.

"Persze az élet minden területén használják iPAQ modelljeinket - ügyvédek, orvosok, üzletemberek" - folytatta Szelthafner. "Ebben természetesen nagy szerepe van a rendkívül széles alkalmazásválasztéknak is. Éppen ezért a mai első, és minden jövőbeli iPAQ Fórumon lehetőséget kínálunk szoftverfejlesztő partnereinknek, hogy bemutassák termékeiket. A megoldások sokszínűsége néha még minket is meglep."

A szakmai napon Molnár Imre, a HP Magyarország közelmúltban kinevezett vezérigazgató-helyettese és a személyi számítógépes rendszerek divízióvezetője tájékoztatta a sajtó képviselőit az üzletággal kapcsolatos terveiről. Ezután Szelthafner Zoltán bemutatta a HP legújabb, mostantól Magyarországon is elérhető mobilmegoldásait. Köztük két új noteszgépet: a vékony, könnyű, elérhető árú HP Compaq Businesss Notebook nc4000-t, valamint a nagy, 15,4" kijelzővel és Intel Centrino processzorral felszerelt HP Compaq Business Notebook nx7000-t.

A résztvevők megtekinthették a legújabb iPAQ modelleket is: a kedvező árfekvésű, mégis könnyű és vékony HP iPAQ h1930 és h1940, a két bővítőhellyel felszerelt gépek kategóriájában legkisebb iPAQ h2210, valamint a teljesítmény, bővítési lehetőségek és biztonság terén egyaránt a maximumot nyújtó iPAQ h5550 tenyérszámítógépeket. Valamennyi iPAQ az új Microsoft Windows for Pocket PC 2003 operációs rendszerrel működik.
Kulcsszavak: Compaq notebook HP-hu pda

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09