McAfee eszközök növelik a Microsoft rendszerek biztonságát

forrás Prim Online, 2003. október 15. 20:00

A Microsoft 2003-as partnerkonferenciáján, New Orleansban a Network Associates bejelentette, hogy a McAfee rendszervédelmi eszközökön keresztül szövetségre lép a Microsofttal a rendszerbiztonság és az üzemeltetés korszerűsítése érdekében.
A megállapodás értelmében a Network Associates és a Microsoft átfogó megoldásokat kínál a kis-, közép- és nagyvállalati felhasználók Microsoft-környezetének biztonságossá tételére. A McAfee Security termékek - a behatolásmegelőző McAfee Entercept, az e-mail forgalmat biztonságossá tevő GroupShield, a tartalom biztonságáért felelős PortalShield és a VirusScan vállalati verziója - további védőrétegeket ígérnek a biztonsági kockázat csökkentésére, a fenyegető rosszindulatú kódok és vírusok ellen.

A Network Associates egyszerű, jól bevált és költséghatékony megoldásokat kínál az egyéni, kis-, közép- és nagyvállalati felhasználók Microsoft környezetének biztosítására. Ezek a megoldások megvédenek az olyan, már ismert és a még ismeretlen vírusok, férgek, és puffer-túlcsordulást okozó kódok ellen, mint amilyen az MS Blaster/Lovsan is volt nemrégiben. A McAfee „Protection-In-Depth" a rendszer és hálózatvédelmi eszközök és megoldások teljes készletét tartalmazó stratégia, amelynek technológiája még azelőtt felismeri és blokkolja a férgek támadását, mielőtt a Microsoft környezet károsodna.
Kulcsszavak: Microsoft McAfee security

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05