Synergon: portál-, adattárház- és adatvagyon-védelmi megoldásokra fókuszál

Kovács Attila, 2003. október 30. 21:01

Az üzleti folyamatok és a vállalati vagyon informatikai eszközökkel, megoldásokkal való támogatásáról adtak számot a Synergon vezetői a cég október 30-án Budapesten tartott sajtóreggelijén.
Három terület volt terítéken: Csiszár Dénes technikai tanácsadó a portálmegoldásokról, Váradi Márk üzletágvezető az adattárház-megoldásokról, míg Kondákor Tibor a biztonságos távmunka-megoldásokról szólt. A Synergon három portálépítő szoftvertermék közül (SIWWWA, Microsoft SPPS, illetve a nagyvállalati célokat szolgáló Plumtree) közül mindig a legmegfelelőbbet tudja ajánlani. A tranzakciós megoldások terén a tranzakciós rendszerek gyenge riportkészítési képességeit helyettesítik az Oracle, Business Objects, illetve a két termék közös szolgáltatásait ötvöző Synergon-megoldások.
Az IT biztonság terén alapvetően megváltozott hazai helyzetben a cég a problémák köré próbál megoldásokat találni, kínálni, és mind a hozzáférés-, mind a tartalombiztonságra , illetve a két probléma összekapcsolódására egyaránt képes megoldásokat kidolgozni. Különösen figyel e téren azokra az IT biztonsági megoldásokra, amelyekre vonatkozó igények a hazai távmunka növekedésével együtt jelentkeznek.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Új szintet léphet az MI-forradalom az adatközpontokban

Együttműködési megállapodást kötött a Schneider Electric és az NVIDIA, a két cég összefogásának köszönhetően megnyílik az út a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásokat még jobban támogató, ugyanakkor energiahatékonyan működő adatközpontok kialakítása előtt. A megállapodás részeként a Schneider Electric leányvállalata, az AVEVA digitális iker platformját összekapcsolják az NVIDIA Omniverse megoldásával, egységes környezetet biztosítva a virtuális szimulációhoz és az együttműködéshez.

2024. április 19. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09