Vodafone - aktív szerepvállalás a jótékonykodás területén

Kollár Csaba, 2003. december 13. 20:01
A wildlive (vadon) márkanevet viselő új tartalomszolgáltatást a Vodafone decemberben indítja. A szolgáltatást az új generációs mobiltelefonokkal - amelyek már web- és/vagy wap-kompatibilisek - lehet igénybe venni. Elemzők szerint a Vodafone által támogatott szolgáltatás hozzájárulhat a szolgáltatás igénybe vevőinek környezettudatos neveléséhez.

A Vodafone live! ügyfelei a szolgáltatás részeként nagyon jó minőségű képeket, csengőhangokat tölthetnek le, amelyek kivétel nélkül a vadonnal, a természettel kapcsolatosak. E mellett az ügyfelek részt vehetnek kvízjátékokban, kaphatnak híreket, vagy kapcsolatban lehetnek hozzájuk hasonló, a vadon, a természet iránt érdeklődő emberekkel. De lehetőségük van részt venni olyan játékban is, ahol a játék részeként megismerhető az Afrika középső részén élő gorillák élete.

A wildlive-ot a Fauna & Flora International (FFI) szervezettel közösen fejlesztették. A projektet a Vodafone Group Foundation alapította, a témák fejlesztésében a fő szerepet az FFI kapta, az előrhetőséget pedig a Vodafone UK biztosítja. A wildlive letöltésekből, játékokból és egyéb alkalmazásokból és szolgáltatásokból befolyó összeg 100%-át átutalják az FFI-nek.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50