Spamszűrő a chellónál

forrás Prim Online, 2003. december 22. 15:30
Új spamszűrőt vezetett be a chello broadband, mellyel a felhasználóinak küldött kéretlen elektronikus levelek egyre nagyobb áradatát kívánja megállítani.
Amikor a chello páneuropai levelezőrendszerébe a feketelistáján szereplő címről érkezik e-mail, akkor azt azonnal blokkolja és hibaüzenetet küld a feladójának. A chello az új spamszűrő bevezetésétől azt reméli, hogy az egyben jelentősen javítja levelezőszolgáltatásának a teljesítményét is.

A spamszűrő már működésbe lépésének első napján mintegy 7 millió kéretlen levelet állított meg, ami a chello levelezőrendszerén lebonyolított forgalom több mint 50%-át teszi ki.

A chello által használt spam feketelistát a spamcom.net kezeli, a világ minden részéből, különböző internetszolgáltatóktól és felhasználóktól kapott panaszok, bejelentések alapján. Amint a spamcom.net beazonosít egy kéretlenlevél-küldőt, a feladó IP címét felveszi a feketelistára és a tiltást csak akkor oldja fel, ha 48 órán át nem kapott újabb bejelentést a spammelővel kapcsolatosan.
Kulcsszavak: chello spam

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50