McAfee védelem MS Exchange 2003 kiszolgálókhoz

forrás Prim Online, 2004. január 7. 12:37
A McAfee GroupShield Microsoft Exchange kiszolgálókhoz fejlesztett változata a McAfee jól bevált vírusvédelmi, tartalomszűrő és -tisztító technológiájának segítségével megvédi a Microsoft Exchange 2000 vagy 2003 platformokon üzemelő rendszert a fertőzött e-mailek jelentette egyre összetettebb fenyegetéstől.

A GroupShield alkalmazás tökéletes kiegészítője az önálló alkalmazásként is kapható McAfee SpamKiller, melynek ötszintes védelme súlyozott pontozási rendszere segítségével, valamint 95%-os észlelési pontosságával robosztus védelmet nyújt a vállalti rendszereknek a kéretlen levelek ellen. Mindkét alkalmazás a tartalombiztonság egyedülállóan magas szintjét képviseli.

A McAfee Groupshield 6.0-val felhasználók egy újabb biztonsági réteg védelmét élvezhetik, amely vírusvédelmi, tartalomszűrő és blokkoló funkcióival teljes védelmet nyújt a vírusok, férgek és trójaiak ellen. A GroupShield segítségével a rendszeradminisztrátor még azelőtt szűrheti ki a kéretlen, nem kívánatos (durva, szexista vagy rasszista) tartalmú email forgalmat, mielőtt az termelékenységi vagy jogi bonyodalmakat okozhatna a vállalati rendszerben.

A McAfee SpamKiller 2.1 Microsoft Exchange-hez tervezett verziója önállóan, vagy a már installált GroupShield rendszer részeként is alkalmazható. Fejlett technológiája rendkívül pontos értékelési rendszere és szabályzatai segítségével dönti el, hogy az adott email spam-e, az eredménynek megfelelően egy pozitív vagy negatív értékelést ad az email-re, majd a megfelelő helyre továbbítja azt. A McAfee Security termékek az alábbi ötféle szűrési metódus együttes alkalmazásával nyújtanak teljes védelmet a kéretlen levelek ellen:

Integritás analízis
Heurisztikus elemzés
Tartalomszűrés
Személyre szabott fekete és fehérlista
Önbeállítás

Mindkét szoftver menedzselhető a McAfee ePolicy Orchestrator alól, amely központi telepítési, szabályzatkezelési és grafikus jelentési funkciókkal növeli a termékek hatékonyságát.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09