Milyen lesz a MultiSIM szolgáltatás?

forrás Prim Online, 2004. január 14. 14:00
A tegnapi finn-magyar szakember-találkozón Medgyessy Péter kormányfő által működésbe hozott MultiSIM bemutató célú szolgáltatásról a mai napon kaptunk további információt.
A MultiSIM szolgáltatás a több mobiltelefonnal rendelkező előfizetők számára nyújt egységes és kényelmes felhasználást. A jelenleg létező megoldások esetén minden SIM kártya külön telefonszámmal rendelkezik, vagy ügyelni kell arra, hogy egy időben legfeljebb egy telefon legyen bekapcsolva, vagy az egyetlen

SIM kártyát kell telefonok között cserélgetni. A MultiSIM előfizetője legfeljebb öt SIM kártyával rendelkezhet, melyekhez ugyanaz a telefonszám és szolgáltatáshalmaz tartozik. Bármelyik készülékről is kezdeményez hívást, a hívott félnél mindig ez a telefonszám jelenik meg, amennyiben a hívószámkijelzés működik. SMS-küldésnél szintén ezt a közös számot használja minden SIM kártya. Hívásfogadás esetén a készülékek az előfizető áltál meghatározott sorrendben csörögnek. Bármelyik készülékről ez a sorrend tetszőlegesen módosítható. Az SMS-eket a rendszer minden esetben a hívást éppen elsőként fogadó telefonhoz továbbítja.
Kulcsszavak: SIM SMS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50