Elindult az iSITE.hu: az interneten, az internetről

forrás Prim Online, 2004. január 19. 18:36
Az iSITE.hu Online Információs Internet Hírmagazin megkezdte működését. Az oldal célja a szolgáltatósemleges információnyújtás a már meglévő internet-felhasználók és az internet után érdeklődők számára.

Az iSITE olyan portál, melynek segítségével az érdeklődő naprakész információkat kaphat az internet hazai viszonyaival, lehetőségeivel kapcsolatban. Részletes adatokat találhat a hazai internetszolgáltatókról, árak és szerződési feltétetlek közül válogathat egy helyen. Technikai segítséget kérhet és kaphat az internet és internetezés témakörében, publikus fórumunk segítségével pedig akár általános témákról is beszélgethet. A kommunikációs igények további lefedésére pedig chat és egy NetMail levelező csomag szolgál.

Az iSITE.hu online Internet Információs Hírmagazin egy az interneten jelenleg még hiányzó űr szerepét kívánja betölteni. Nem titkolt szándékuk egy korábban indult kezdeményezés, az isz.hu folytatása más alapokról, más szerkesztőkkel, de ugyanolyan korrekt eszközökkel.

Az iSITE létrehozásának fő oka, hogy az érdeklődők hosszú keresgélés helyett egy felületen juthassanak minden fontos információhoz a hazai internetes élettel kapcsolatban. Összehasonlíthatja a fontosabb honi szolgáltatók termékeit és árait, így könnyebben juthatunk egy költséghatékony szolgáltatáshoz.

Kulcsszavak: website onlineszolg média

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50