Szervizajánló panaszkönyvvel

forrás Prim Online, 2004. január 26. 09:44
Decemberben létrejött egy merőben új internetes weboldal, amelyen szervizek után kereshetünk. A www.szervizajanlo.hu oldalon lévő adatbázis teljesen különbözik az eddig megszokott cégektől és weboldalaiktól.

Eddig ha szerelőt kerestünk az interneten, csak olyan helyekre tévedtünk, ahol egy nagyobb cég, vagy vállalkozó kínálta szolgáltatásait, vagy hosszas keresés után rátaláltunk egy szerelőre és gyakorlatilag nem volt választási lehetőség. Ezen kívül két lényeges probléma vetődött fel: az ár és a szolgáltatási terület. Lakóhelynek és pénztárcának megfelelő szerelőt eddig nehéz volt találni. Ugyanez a probléma a nagyobb cégadatbázisokkal is. Továbbá ezeken a fórumokon olyan vállalkozásokat és cégeket nem találtunk, melyek ugyan léteznek, de az interneten nem képviseltetik magukat.

A www.szervizajanlo.hu, www.szervizek.com, www.szervizek.hu domaieken is megtekinthető oldal lényegében az elérhető szolgáltatásokra koncentrálódik. Ha szervizre van szükségünk, a kezdőlapról választhatjuk ki lakóhelyünknek megfelelő területet. Ha ezt megtettük, több mint 30 kategória közül választhatunk, akár a mosógépünk, televíziónk, autónk, klímánk romlott el vagy az ablakunk tört be. Lényeges különbség, hogy ezen az oldalon nem csak az interneten megjelenést választott szervizeket regisztrálták be a készítők, hanem azon vállalkozásokat is, melyek még nem is tervezték az internetre történő felkerülést. Egy kategóriában több szerelő, szerviz is megjelenik, függetlenül bevételének nagyságától.

Minőségi szolgáltatás

Még egy nagy különbség van a többi oldallal szemben: Panaszkönyv. A Panaszkönyv különösen nagy jelentőséggel bír, hisz itt pont a célközönség, azok akiknek szerelőre van szükségük jelezhetik észrevételüket a kiérkezett mesterekkel kapcsolatban. Vagyis a készítők vállalják azt, hogy a honlapról leveszik azt a szervizt, amelyikre több panasz érkezik, akár a munkája minőségére, akár a modorára. Az oldal folyamatosan frissül és a cégeknél történő változásokat a szerkesztők mindig nyomon követik.

Ha az olvasó esetleg még hirdetni is szeretne, akkor az apróhirdetési rendszerben díjmentesen megteheti. A www.szervizajanlo.hu februártól indítja wapos szolgáltatását is. Így gyakorlatilag minden mobilkészülékről el lehet érni a világ bármely részéről, számítógépes hozzáférés nélkül.

Kulcsszavak: website onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50