A Citrix a Computerlinks révén erősít Magyarországon

Kovács Attila, 2004. február 5. 18:00
Február 5-én budapesti sajtótájékoztatón mutatkozott be a magas fokú szaktanácsadást igénylő termékek értéknövelt disztribútora, a Computerlinks, annak nemrég létrehozott magyarországi leányvállalata és a disztribútor által képviselt, a nagyvállalati alkalmazásokhoz és információkhoz elérést nyújtó szoftver termékeket előállító amerikai Citrix Systems cég.
Márton János, a Computerlinks Magyarország elmondta, a cég azonnali hatállyal megkezdi kereskedelmi tevékenységét az e-business Citrix-megoldások (MetaFrame szoftvercsalád) és hozzá tartozó továbbképzések indirekt értékesítésével, illetve később Trend Micro, Checkpoint, Nokia, Symantec, Clearswift, RSA alapú e-Security megoldások terén. A 30 ezer euróval alapított disztribútornak jelenleg 5 partnere vesz részt az értékesítésben, ez a szám a tervek szerint az év végére 15-re növekedhet. A 2004. évi értékesítési terv 2 millió euró. Márton szerint a Computerlinks Magyarország öt fő tevékenységben érdekelt, ezek: disztribúció és konzultáció, support, tréning, marketing és logisztika.

A Citrix képviseletében megjelent Karl-Heinz Warum kijelentette, hét éve sikeres az együttműködés a németországi alapítású, müncheni székhelyű, ám mostanra nyolc európai országban tevékenykedő Computerlinks céggel. A Citrix jelenleg 1900 embert foglalkoztat a világon, a múlt évi árbevétel 588 millió dollárra rúgott.
Kulcsszavak: Citrix Computerlinks

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09