Magyar nemzeti stand Cannes-ban a 3GSM World kiállításon

forrás Prim Online, 2004. február 22. 10:30
A világ legfontosabb mobilkomunikációs kongresszusán 5 cég részvételével közös magyar standot látogathatnak az érdeklődők Cannes-ban, február 23. és 26-a között a 3GSM World Congress kiállításon. Az ITDH támogatásával létrejött standot Jambrik Mihály, az IHM közigazgatási államtitkára nyitja meg hivatalosan.

A 3GSM World Congress a GSM technológia és a mobiltávközlés legnagyobb rendezvénye, tavaly 576 kiállítót, valamint 26,000 látogatót vonzott a világ 154 országából.

A résztvevő cégek:

Az ALLROUND Informatika Kft. GSM szolgáltatók részére fejleszt üzleti folyamataikat támogató szoftvermegoldásokat. Az cég termékei a hívásadat-feldolgozás, a számlázás, a barangolás (roaming), az előfizetők megtartása (Churn Prevention), a szolgáltatók ellen elkövetett csalások felderítése (Fraud Detection) és a minőségbiztosítás területein segítik a mobilszolgáltatók működését.

A FlexiTon az ARIADNE Mobile Network Management rendszerét mutatja be a kiállításon, mely a mobil-telefonhálózat tervezését és naprakész nyilvántartását segíti.

Az ITware Kft. munkatársai több mint 10 éve dolgoznak a mobiltávközlés területén. A céget 2001. februárjában a Westel 0660 informatikus munkatársai alapították.

Az információ-technológia és a mobilkommunikáció kiemelkedő érték/ár arányú területén az ITware tapasztalt partner, professzionális IT csapat, amely rugalmas formában, teljes körű, személyre szabott megoldásokat kínál partnereinek. A cannesi kiállításon az ITware saját fejlesztéseit és forgalmazott termékeit mutatja be. Az SMSware, SMS alkalmazáskezelő platform, mely emelt díjas, és tömeges SMS alkalmazások kiváló felülete, mind mobiloperátorok, mind tartalomszolgáltatók és aggregátorok érdeklődésére számot tarthat. SMS gateway funkciók is megoldhatók segítségével.

A FLEETware-t gépjármű flották és más mobil csapatok vezénylésére és mozgásának követésére fejlesztette ki az ITware a Westel részére. A gépjárművek pozícionálását, útvonaltervek készítését, teljesülését lehet követni segítségével. És mindezt a mai legkorszerűbb helyfüggő szolgáltatások alkalmazásával.

A VSWmobile egy németországi partnerrel közösen készített alkamazás, mely egy klinikai rendszer mobil anamnézis modulja. A betegek adatait PDA-n és smart phone-on keresztül bocsátja az orvos rendelkezésére, tetszőleges átviteli megoldást - GPRS, Bluetooth, WLAN - használva.

Nagy érdeklődésre tarthat számot az ITware által forgalmazott i-service alkalmazása, mely kiterjedt informatikai rendszerek üzemeltetésének, működésének minőségéről ad pontos képet. A Service Level Agreement-ek (SLA) modellezését és pontos mérését biztosítja.

A Skytrack AVL-t és a SzívLesőt, a berendezéseket forgalmazó Kern Communications állítja ki a Cannes-i 3GSM Világkonferencia ITDH által szervezett magyar standján, míg a Bonn Hungary rádiófrekvenciás és microhullámú eszközeivel jelenik meg.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50