McAfee Active Threat Protection Suite: kombinált védelem vírusok, kéretlen levelek és támadások ellen

forrás Prim Online, 2004. február 25. 22:20
A Network Associates a San Franciscó-i RSA konferencián bemutatta új programcsomagját, a McAfee Active Threat Protection Suite-ot, amely kombinált védelmet nyújt a vállalatok asztali és kiszolgáló gépeinek, átjáróinak és csoportos alkalmazásoknak a vírusok, férgek, hackertámadások, kéretlen reklámlevelek és a nem megfelelő vagy rosszindulatú tartalmak ellen.
Az új programcsomag segítségével a rendszeradminisztrátor a McAfee mélységi védelmi stratégiáját (Protection-in-Depth) alkalmazó többszintű védelmet nyújthat a vállalati rendszer egészének.

A programcsomag kiegészíti a szintén San Franciscóban bejelentett McAfee Active Mail Protection csomagot. Ez utóbbi programcsomag a megelőző típusú vírusvédelmi megoldások mellett fejlett kéretlen reklámlevelek elleni védelmet, tartalomszűrést és központi, felhasználói csoportokra kialakított szabályzatmenedzsmentet is kínál.

A McAfee Active Threat Protection Suite magában foglalja a McAfee VirusScan Enterprise, a McAfee Desktop Firewall, a McAfee GroupShield, a McAfee SpamKiller, a McAfee WebShield SMTP megoldásokat, valamint egy rövid, bevezető ajánlat erejéig a McAfee PortalShield Microsoft SharePoint portálszerverhez készült verzióját is. Az összes összetevő központilag menedzselhető az ePolicy Orchestrator (ePO) alól, amely teljes kontrollt és átláthatóságot nyújt a vállalati ügyfelek rendszereinek biztonsága érdekében.
Kulcsszavak: security McAfee

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50