MagyarOffice az üzleti megoldásokban is

forrás Prim Online, 2004. február 26. 19:01
A Matáv és a MultiRáció Kft. között nemrég létrejött megállapodás részeként a Matáv az átfogó szolgáltatásokat és kiterjedt támogatást kínáló MagyarOffice 2.0 irodai csomagokat is ajánlja egyedi igények kielégítésére a megoldás iránt érdeklődő ügyfeleinek.
MagyarOffice vállalatoknak és intézményeknek

A MagyarOffice új termékcsaládja 3 termékverzióban került a piacra, hogy az alkalmazáscsomagok testre szabott irodai megoldást nyújthassanak vállalatok, intézmények és magánszemélyek számára egyaránt - a magyar felhasználók igényeihez szabott felhasználói felülettel, súgóval, felhasználói segédlettel, sablonokkal, legfrissebb MorphoLogic nyelvhelyesség- és helyesírás-ellenőrzővel, további nyelvi támogatási modulokkal és számos további kényelmi szolgáltatással.

A MagyarOffice 2.0 Professzionális szoftver a magyar vállalati és intézményi felhasználói igények szerint továbbfejlesztett teljes körű irodai csomag - a kényelmi szolgáltatások maximumával. A szöveg- és weblap-szerkesztőn, táblázatkezelőn, bemutató-készítőn és rajzolóprogramon túl adatbázis-kezelőt, a Mozilla magyarított változatát (böngésző, levelező, csevegő), település-, megye- és régiószintű térképdiagram-készítőt valamint lineáris, nem-lineáris és kvadratikus optimalizáló modult valamint számos hatékonyságnövelő újdonságot és továbbfejlesztést (pl.: megnövelt sebesség, továbbfejlesztett kompatibilitás, közvetlen PDF-export, makro-rögzítési lehetőség, még összetettebb nyelvi támogatás, külső programozhatóság stb.) tartalmaz.

A felhasználók támogatása kiemelt szempontja a projektnek: a MagyarOffice kontextus-függő magyar nyelvű súgót és indexelt keresőt tartalmaz, lehetőség van tippek illetve hangos tippek igénybe vételére, sőt az animált súgó multimédiás formában (összesen 150 percnyi anyag!) mutatja be a program használatának típuseseteit. Szerkeszthető elektronikus felhasználói kézikönyv is része a csomagnak, de kapható önálló tankönyv és oktató CD-ROM is, illetve oktatópartnereink akár OKJ és ECDL vizsgákra is felkészítik a felhasználót. Természetesen telefonos és online ügyfélszolgálat is a felhasználók rendelkezésére áll.

Matáv-MultiRáció megállapodás

Az informatika és a távközlés fejlődésével egyre összetettebb igények jelennek meg az infokommunikációs piacon. Ezeknek a kielégítéséhez olyan komplex ajánlatok és megoldások készítése válik szükségessé, amelyet a legtöbb esetben csak szakértői csoportok összehangolt munkájával lehet megvalósítani. E kihívásnak kíván megfelelni a Matáv és a MultiRáció Kft. között nemrég létrejött megállapodás, amely részeként a Matáv az átfogó szolgáltatásokat és kiterjedt támogatást kínáló MagyarOffice 2.0 irodai csomagokat is ajánlja egyedi igények kielégítésére a megoldás iránt érdeklődő ügyfeleinek.
Kulcsszavak: Multiráció iroda office

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05