MagyarOffice a Sulinet Expresszben is

forrás Prim Online, 2004. március 4. 10:10
A Sulinet Expressz II. pályázatra a MultiRáció Kft. jelentkezését a projekttanács elfogadta, így az átfogó szolgáltatásokat és kiterjedt támogatást kínáló MagyarOffice 2.0 irodai csomagok immár önálló dobozos termékként is beszerezhetők az értékesítési pontokon.
MagyarOffice 2.0 otthoni felhasználóknak is

A MagyarOffice új termékcsaládja 3 termékverzióban került a piacra, a magyar felhasználók igényeihez szabott felhasználói felülettel, súgóval, felhasználói segédlettel, sablonokkal, legfrissebb MorphoLogic nyelvhelyesség- és helyesírás-ellenőrzővel, további nyelvi támogatási modulokkal és számos további kényelmi szolgáltatással. A szöveg- és weblapszerkesztőn, táblázatkezelőn, bemutatókészítőn és rajzolóprogramon túl adatbázis-kezelőt, a Mozilla magyarított változatát (böngésző, levelező, csevegő), település-, megye- és régiószintű térképdiagram-készítőt, valamint lineáris, nem-lineáris és kvadratikus optimalizáló modult, valamint számos hatékonyságnövelő újdonságot és továbbfejlesztést (pl.: megnövelt sebesség, továbbfejlesztett kompatibilitás, közvetlen PDF-export, makrorögzítési lehetőség, még összetettebb nyelvi támogatás, külső programozhatóság stb.) tartalmaz.

A felhasználók támogatása kiemelt szempontja a projektnek: a MagyarOffice kontextusfüggő magyar nyelvű súgót és indexelt keresőt tartalmaz, lehetőség van tippek illetve hangos tippek igénybevételére, sőt az animált súgó multimédiás formában (összesen 150 percnyi anyag!) mutatja be a program használatának típuseseteit. Szerkeszthető elektronikus felhasználói kézikönyv is része a csomagnak, de kapható önálló tankönyv és oktató CD-ROM is, illetve oktatópartnereink akár OKJ és ECDL vizsgákra is felkészítik a felhasználót. Természetesen telefonos és online ügyfélszolgálat is a felhasználók rendelkezésére áll.

Sikeres MagyarOffice-pályázat a Sulinet Expressz II. programban

A Sulinet Expressz II. pályázatra a MultiRáció Kft. jelentkezését a Projekt Tanács 57/2004 (II.4.) számú határozata alapján elfogadta, így az eddig kizárólag OEM konstrukcióban szereplő MagyarOffice 2.0 irodai csomagok immár önálló dobozos termékként is beszerezhetők az értékesítési pontokon. Ez azoknak a vásárlóknak kedvez leginkább, akik több termékből válogatják össze adó-jóváírási lehetőségük értékét. A MagyarOffice 2.0 termékverziók a Sulinet Expresszben:

  • MagyarOffice 2.0 Kompakt
  • OEM MagyarOffice 2.0 Kompakt
  • MagyarOffice 2.0 Standard
  • OEM MagyarOffice 2.0 Standard
  • MagyarOffice 2.0 Professzionális
  • OEM MagyarOffice 2.0 Professzionális
Kulcsszavak: Multiráció felhszoft

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05