Április 1-től Számhordozás portál a Westelnél

forrás Prim Online, 2004. március 31. 16:23
Mindazok, akik május 1-ét követően hívószámuk megtartásával a Westelt, választanák, interneten keresztül regisztrálhatják számhordozási igényüket. A Westelnek a számhordozhatósággal kapcsolatos kedvező várakozásait alátámasztja, hogy az elmúlt fél évben a 06-30-asok száma nőtt legnagyobb mértékben.

Az elmúlt fél évben, azaz tavaly szeptember és idén február között a Westel előfizetői száma nagyobb mértékben nőtt, mint két versenytársáé összesen. A megmutatkozó bizalom a számhordozhatóság bevezetése során a legnagyobb hazai mobilszolgáltató számára kitűnő lehetőséget nyújt arra, hogy piaci részesedésének növekedését fenntartsa. A T-Mobile márkanév átvételével megerősödő, minőségi szolgáltatásait itthon és külföldön tovább bővítő piacvezető Westel éppen ezért április 1-től külön e célra kialakított internetes portálján biztosítja az előzetes regisztrációt a hívószámuk megtartásával hozzá csatlakozóknak.

A Westel honlapjáról elérhető Számhordozás portálon megtalálható a regisztrációs űrlap és minden olyan információ, amely a folyamat megértéséhez szükséges. A számhordozást több egyedülálló lehetőség teszi igazán kényelmessé, ilyen pl. a megrendelt új westeles SIM-kártya és/vagy készülék díjmentes házhozszállítása. Emellett a megküldött azonosító és jelszó birtokában a hívószámát megtartó, de Westelt választó ügyfél a Webshop zárt felületére belépve nyomon követheti a számhordozás folyamatának minden mozzanatát. A számhordozással, illetve a portállal kapcsolatosan az éjjel-nappal kedvezményesen hívható 06-40-633-633-as számon szóban vagy a szamhordozas@westel.hu e-mail címen írásban kérhető bővebb információ.

A több mint 3,8 millió előfizető bizalmát élvező társaság továbbra is az egyedülálló díjcsomagválasztékot és minőséget tekinti legfőbb értéknek, amelynek hasznos kiegészítője lehet a számhordozhatóság. A nemzetközi tapasztalatok alapján a május 1-ét követően életbe lépő lehetőséggel várhatóan az ügyfelek alig néhány százaléka él majd és az erre történő felkészülés mellett a Westel a meglévő és új mobilelőfizetők megnyerését tartja majd szem előtt.

Nem érdemes otthon őrizgetni a régi mobilokat

Bár látható javulás, a magyarok több mint fele még mindig otthon tárolja használaton kívüli, régi mobiltelefonját – derült ki a Yettel legutóbbi országos, reprezentatív kutatásából. A milliónyi fiókban heverő mobilkészülékből rengeteg értékes anyag újra felhasználható lenne, miközben a bennük lévő akkumulátor évek alatt akár tűzveszélyessé is válhat. Most a használt mobilok akár 30 000 Ft-ot is érhetnek a Yettelnél.

2024. április 19. 11:50

Világdöntőben az ELTE programozói

A kontinensviadal bronzérmeseként az Informatikai Kar csapata képviselheti hazánkat az ICPC programozói versenyen 2024 szeptemberében Kazahsztánban.

2024. április 19. 09:44

Hol van a használt mobilok legjobb helye?

Bár látható javulás, a magyarok több mint fele még mindig otthon tárolja használaton kívüli, régi mobiltelefonját – derült ki a Yettel legutóbbi országos, reprezentatív kutatásából. A milliónyi fiókban heverő mobilkészülékből rengeteg értékes anyag újra felhasználható lenne, miközben a bennük lévő akkumulátor évek alatt akár tűzveszélyessé is válhat. Most a használt mobilok akár 30 000 Ft-ot is érhetnek a Yettelnél.

2024. április 18. 21:15

Lányok Napja az ELTE Informatikai Karán

Az ELTE Informatikai Kar ismét szeretettel várja az érdeklődőket a Lányok Napjára, ahol bemutatják, milyen izgalmas és kreatív feladatok várnak a jövő informatikusaira, és miért érdemes lányként ezt a pályát választani.

2024. április 18. 19:41

Ezek a legújabb trendek a használtautó-piacon

A 2023-as év konszolidációt hozott a használtautó-piacon, de a recesszió és az infláció szele érezhető a szegmensben. A vásárlók tudatosabbak, a bizalmatlanság viszont továbbra is erős és gyakran indokolt. Mit hozhat a jövő, és hogyan vásárolnak a magyarok használt autót 2024-ben? 

2024. április 18. 19:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09