Új, színes egerek a Microsofttól

Milkovits Gábor, 2004. április 10. 22:45
A Microsoft három új, különleges formatervezésű „special-edition” vezeték nélküli számítógépes egeret mutatott be, honlapján pedig várja a javaslatokat az eljövendő modellekkel kapcsolatban.
A "Groovy" ("klassz") fantázianevű vezeték nélküli optikai egér a ’60-as évek szín- és formavilágát idézi világos narancsszínű, rózsaszín és piros mintázatával. A termék számos új tulajdonsággal, köztük a Microsoft "Tilt Wheel" technológiájával is fel van szerelve, amely simább mozgást tesz lehetővé. Az "Immersion" ("merülés") névre keresztelt termék kék és lila, a "Night Vision" ("éjjel látás") pedig zöld és fekete színű, és a "Tilt Wheel" alkalmazáson kívül mindkettő a szintén a gyártó által kifejlesztett IntelliMouse Explorer technológiát is használja. A Microsoft szerint előbbi kifinomult stílusával a kreatív elmélyülést szimbolizálja, utóbbi pedig a sci-fi/fantasy világára emlékeztet. Mind a három modell öt programozható gombbal rendelkezik.

A Microsoft felhívja azokat a fogyasztóit, akiket lázba hoznak az új színes modellek, hogy szavazzanak a következő special-edition tervekre a cég internetes honlapján. A mostani egereket csak korlátozott ideig szándékoznak forgalmazni, ám a jövőben többször is tervezik, hogy hasonló formatervezett termékekkel állnak majd elő.
Kulcsszavak: Microsoft egér periféria

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50